Vind et Multi-Box-sæt

Vind et Multi-Box-sæt

-

Vind et sæt med 3 Multi-Boxes og en vogn - værktøjsboksen til den travle fagmand.

For at deltage i konkurrencen skal du synes godt om vores Facebook-side, dele dette indlæg og svare på følgende spørgsmål i kommentarerne på dette Facebook-indlæg: 

Hvis du kan få lavet ændringer til din varevogn gratis, hvad kunne du så tænke dig?

 

Om Multi-Box

Den helt nye Modulsystem Multi-Box er en robust og ergonomisk værktøjs- og opbevaringsboks med et attraktiv design og praktiske funktionaliteter. Den leveres med smart tilbehør og er let at transportere og tage med til et job på farten og kan integreres i Modul-Systems holdere til varevogne.

Vi mener, at dette er den smarteste værktøjsboks på markedet. Vi har taget det bedste fra alle bokse på markedet og kombineret dem til én. Få mere at vide om produktet her:

 

TERMS & CONDITIONS

1. Denne kampagne starter den 29. maj 2019 og lukker kl. 23.59 den 5 juni 2019.
2. Førstepræmien er 3 Modul-System Multi-Boxes og 1 vogn.
3. Denne kampagne drives af Modul-System (arrangøren). Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkede eller ufuldstændige indlæg eller manglende modtagelse af indsendelser. Bevis for indsendelse er ikke bevis for modtagelse.
4. Kampagnen er ikke åben for medarbejdere hos arrangøren eller deres familier (defineret som forældre, børn, søskende, ægtefæller eller livspartnere) eller nogen, der er professionelt forbundet med kampagnen. Indsendelser vil ikke blive kvitteret for eller returneret.
5. Kun én indsendelse pr. person. Prisen kan ikke overdrages, og kontante alternativer er ikke en mulighed.
6. Ved at deltage accepterer deltagerne, at arrangøren må: Opbevare og bruge deres personlige oplysninger med henblik på at drive denne kampagne. Ved at deltage accepterer deltagerne at være bundet af disse vilkår og betingelser. Eventuelle brud på disse vilkår og betingelser af en deltager vil annullere deres indsendelse.
7. Vinderen vil blive underrettet den 30. juni 2019 ved direkte besked via Facebook Messenger. Hvis arrangøren ikke er i stand til at kontakte en vinder inden for 5 dage, eller hvis vinderen viser sig at være uberettiget, vælges en alternativ vinder. Arrangørens afgørelse er endelig, og ingen korrespondance vil blive indgået.
8. Arrangøren forbeholder sig ret til når som helst at annullere, ændre eller erstatte kampagnen uden varsel i tilfælde af omstændigheder uden for sin kontrol.

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere