Multi-Box - Den "smarte" værktøjsboks til flere formål

Multi-Box - Den "smarte" værktøjsboks til flere formål

-

 

Vi introducerer Multi-Box, eb robust og ergonomisk stabil værktøjsboks og opbevaringsboks. Den leveres med smart tilbehør og er let at transportere og tage med til et job på farten. Vi har taget de bedste funktioner fra alle bokse på markedet og kombineret dem til en for at skabe den, ifølge os, smarteste værktøjsboks på markedet.

Den nye Multi-Box er en praktisk opbevaringsboks med et attraktivt design og smarte funktionaliteter. Det er større end det sortiment af bokse, som Modul-System tilbyder i øjeblikket, og som navnet antyder, er den ekstrem alsidig.

Du kan vælge mellem og blande de produkter, du ønsker, for at skabe en boks, der passer til dig. Du kan for eksempel bestemme, om du vil have et låg eller ej, og i så fald om du vil have en traditionel eller hængslet udgave.

Der findes mere tilbehør foruden låg og hængselsæt. Skillevægge kan bruges til at skabe mindre rum i bunden af hver boks. Plastindsatser kan bruges enten separat eller sammen med skillevægge. Sortimentet af tilbehør udvides yderligere i de kommende måneder.

 

 

Takket være det intelligente design kan man stable flere bokse oven på hinanden. Indholdet af hver boks gøres let tilgængeligt ved at frigive stablingsklemmerne. Frontvinduet gør det nemt at se indholdet i hver boks uden at åbne den. 

Multi-Boxes kan integreres i stativer fra Modul-System. De kan placeres direkte i hylderne eller mellem to hyldeendestøtter på faste eller udvidelige hylder.

Når flere bokse skal bruges på et job, kan de stables oven på hinanden og anbringes på en vogn. Systemet er fleksibelt, så man kan f.eks. bruge låg på hver Multi-Box eller kun på den øverste boks.

Vognen er robust, letvægts og sammenklappelig, så du sparer plads i køretøjet. Vi tilbyder også en smart løsning til vognen i køretøjet.

Hvis du vil vide mere om vores nye Multi-Box eller vil afgive bestilling, skal du kontakte et medlem af vores team for at diskutere dine behov.

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere