Revolutionerende lanceringer på IAA

Revolutionerende lanceringer på IAA

-

Modul-System udstillede på IAA Commercial Vehicles Show i Hannover i Tyskland, hvor vi lancerede en række nye og innovative løsninger.

 

 

Fremtidens gulve, beklædninger og montering – når alt klikker

Vi revolutionerer produktområdet gulve, beklædninger og montering, ved at introducere et robust og let system til hurtig og sikker montering i servicebiler.

Da produkterne monteres med en meget stærk lim, er ingen boring gennem køretøjets karosseri påkrævet, hvilket eliminerer risikoen for korrosion og beskytter bilens restværdi.

Læs produktfolderen »

 

 

Nedklappelige hylder til pakkedistributørerne

Vi introducerer et sortiment af nedklappelige hylder til pakkedistributørerne, der har brug for gode opbevaringsmuligheder, men som fra tid til anden skal bruge hele servicebilens gulvflade.

Derudover vi viste en prototype på en mellemvæg med skydedør, for hurtig og nem adgang til lastrummet fra kabinen. Mellemvæggen vil være tilgængelig fra begyndelsen af 2017. 

 

 

Modul-Connect - Strømstyring gjort enkelt

Dagene med komplicerede elektriske installationer i servicebilerne er ovre.
Med Modul-Connect, systemet hvor flere produkter kan tilsluttes og nemt udvides via et enkelt kabel, bliver strømstyring gjort enkelt.

Takket være "plug & play" funktionen, kan systemet installeres hurtigt og sikkert, uden behov for erfarne elektrikere eller kompleks programmering.

 

 

Øget effektivitet med Modul-Fleet

Flådeansvarlige skal sørge for at arbejdsdagens udfordringer løses problemfrit, reducere omkostningerne og øge effektiviteten. Modul-Systems nye flådestyringsværktøj vil hjælpe med til at gennemføre alt dette.

Modul-Fleet vil hjælpe med at holde dine kunder og medarbejdere glade, og samtidig øge din effektivitet og lønsomhed.

 

 

Desuden lancerede vi følgende produkter:

- Et nyt sikkerhedsskab til opbevaring af værdigenstande
- En længere version af indvendig loftslys - tæt på 1 m længde og vil give 960 lm
- Indvendig loftslys med en integreret tænd / sluk-knap

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere