TAGLØSNINGER, - BØJLER OG TILBEHØR TIL VAREVOGNE

LAD OS BÆRE DIN LAST

TAGMONTERET TILBEHØR

Ved at opbevare pladskrævende produkter på ydersiden af dit køretøj, vil du have mere plads til rådighed i varerummet.

Vi tilbyder holdbare og robuste tagløsninger til de fleste lette erhvervskøretøjer på markedet. Sikkerhed ved sammenstød og designet til at modstå det angivne køretøjs tagbelastning gør at det er et af de bedste produkter på markedet.

FORDELE

  • Robust tagbøjlesystem designet til at modstå den angivne tagbelastning.
  • Uheldstestet for 20G. (ECE R17 puls)
  • Aerodynamisk tagbøjledesign reducerer vindstøj og hjælper brændstofeffektiviteten.
  • Integreret M8 T-spor til at understøtte alt vores tilbehør.
  • Ikke-dybdeborende installationer eliminerer risikoen for korrosion og beskytter køretøjets restværdi.

Tagbøjlekit

Gå til produkter »

Lette og robuste tagbøjlekit med aluminumsbøjler. Tagbøjlernes aerodynamiske design reducerer støj og bidrager til god brændstoføkonomi.

For at optimere vægten er bøjlerne fremstillet af højstyrkealuminium. Alle beslag er fremstillet af pulverlakeret rustfrit stål, og afsluttende detaljer såsom endestykker er fremstillet af plastik. Tagbøjlernes integrerede T-spor (M8) kan anvendes til nem og hurtig installation af lygtebeslag, laststop, surring og andet tilbehør.

Køretøjets oprindelige fikspunkter benyttes til installationen, hvilket eliminerer risikoen for rust og beskytter køretøjets brugtvognspris. Tagbøjlerne er konstrueret til at kunne holde til køretøjets angivne tagbelastning. 

RØRBÆRERE

Gå til produkter »

Let og robust rørbærer fremstillet af højstyrkealuminum. Med henblik på nemmere af- og pålæsning kan rørbæreren åbnes fra begge ender. Rørbæreren er nem og hurtig at installere på Modul-System-tagbøjlernes T-spor. For at forhindre, at de transporterede genstande bliver ridsede, kan der monteres letvægtsbeklædninger (købes separat).

TILBEHØR TIL TAGLØSNINGER

Gå til produkter »

Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til vores tagbøjler. En stige rulle vil lette lastningen ved montering og afmontering af dine produkter, og samtidig beskytte den bageste del af køretøjet. Laststop vil holde din last sikker, og surringsbånd og -kroge byder på smarte fastgørelsesmuligheder. 

UDVENDIGE LYS

Gå til produkter »

Vi har en bred vifte af lys, som kan installeres direkte på taget eller på tagbøjlerne. Vores arbejds- og strobelys er alle designet til udendørs brug.

De patentanmeldte blink til tagbøjlerne er monteret på bøjlernes ender og tilbyder dobbelt funktionalitet: Belys et område omkring køretøjet med arbejdslyset og skab en 360-graders advarsel med strobelyset. Dette opfylder EN55025, R10 og R65 reguleringen, og har forskellige lysmønstre, der passer til ethvert behov.

SKRÆDDERSY ET KIT TIL DIN VAREBIL

Vi tilbyder en bred vifte af designede kits, der er skræddersyet til hvert enkelt køretøj.  
Vælg dit køretøj nedenfor for at se de tilgængelige løsninger.

 

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden