Din leverandør af totalløsninger

 

Som kunde hos Modul-System kan du være sikker på, at du har truffet et godt valg. Vi har næsten 50 års erfaring inden for branchen og arbejder hele tiden på at være førende inden for udvikling af kvalitetsprodukter.

Men erfaring er ikke nok. For os er det vigtigt, at vi både er fremadtænkende og tager os tid til at forstå den enkelte kundes behov. Vores mål er at levere totalløsninger og være en virksomhed, du kan stole på, når du skal styre din vognpark.

Skræddersyet som standard

GÅ TIL PRODUKTER »

Vores indretningsløsninger til varevogne er baseret på moduler og er derfor ekstremt fleksible. Du kan lave en helt skræddersyet løsning baseret på standardprodukter, og den unikke, patenterede T-not fungerer som grænseflade mellem modulerne.

Alle produkter er konstrueret til at kunne tåle de kræfter, som de udsættes for i et køretøj i bevægelse, hvilket almindeligvis indebærer en sikkerhedsfaktor på 3 sammenlignet med et stillestående køretøj.

Vores produkter er grundigt testede med hensyn til belastningsevne og kollisionsstyrke og overholder den europæiske TÜV-standard. Produkternes dimensioner og materialer er valgt med henblik på at maksimere belastningsevnen, samtidig med at de overholder kravene om lavt brændstofforbrug og miljøpåvirkning.

 

Øg nyttelasten, eller reducer omkostningerne

GÅ TIL PRODUKTER »

Øget nyttelast og en solid løsning. Dette er to faktorer, som vores kunder ofte nævner, når de snakker om deres overordnede forventninger til en opbygning. Modul-Systems indretningsløsninger er fremstillet af ultra-højstyrkestål, hvilket gør dem både lette og robuste. At reducere den samlede vægt i forbindelse med vores køretøjsopbygninger er altafgørende for os. Hvis du vil vide hvorfor, skal du læse videre.

LÆS MERE

Til dig der vil øge omsætningen


Antal køretøjer i flåden: 400 st
Potentiel omsætningsforøgelse: 22 millioner kroner pr. år

Virksomheder der ønsker at øge deres omsætning, må fokusere på værdiskabende aktiviteter. Rejser for at hente materialer og udstyr, hører ikke til denne kategori. Med en sænket vægt på indretningen, kan du laste mere ind i bilen og rejsetiden der frigøres kan i stedet omdannes til tid der kan faktureres.

Hvis en flåde på 400 servicebiler, takket være den øgede belastningskapacitet, kan fakturere for yderligere 20 minutter pr. køretøj og dag, betyder det med en timeløn på 750 kroner, en potentiel stigning i nettoomsætningen på 22 millioner kroner om året*.

* Eksemplet er baseret på 220 arbejdsdage pr. år.

 

Til dig der vil sænke omkostningerne


Antal køretøjer i flåden: 400 st
Potential omkostningsbesparelse: Næsten en halv million kroner over 3 år

Ikke alle behøver at udnytte den øgede belastningskapacitet, som en lettere indretning medfører. Men der findes stadig penge at spare på det reducerede brændstofforbrug.

For en flåde hvor vægten på den gennemsnitlige indretning sænkes med 44 kg (fra 144 kg til 100 kg), kan brændstofforbruget reduceres med 0,1 liter/100 km*. Hvis hvert køretøj i gennemsnit kører 35.000 kilometer om året, flåden består af 400 køretøjer, og brændstofomkostningerne er 15 kroner/liter, kan virksomheden spare næsten en halv million kroner i løbet af en treårig periode.

* I eksemplet antages det, at køretøjet fuldt lastet forbruger 9,4 liter/100 km. Det antages også, at brændstofforbruget reduceres med 0,18 liter/100 km pr. 100 kg vægttab. Kilde: www.worldautosteel.org/projects/determination-of-weight-elasticity/

 

Til dig der værner om miljøet


Antal køretøjer i flåden: 400 st
Potentiel reduktion i CO2-udledning: 87 tons over 3 år

Reducerede omkostninger til brændstof er ikke den eneste fordel ved at sænke den samlede vægt af køretøjet. Den lavere vægt betyder også lavere CO2-udledning.

I ovenstående eksempel, hvor vægten af indretningen blev sænket med 44 kg og hvert køretøj i gennemsnit kørte 35.000 km pr. år, ville CO2-udledningen blive reduceret med op til 87 tons i løbet af en treårig periode*.

* I eksemplet antages det, at køretøjet fuldt lastet forbruger 9,4 liter/100 km. Det antages også, at 1 liter brændstof svarer til en CO2-udledning på 2,62 kg. Kilde: www.fleetnews.co.uk/costs/carbon-footprint-calculator/

LÆS MINDRE

FLEET MANAGEMENT - Vi styrker din forretning


Vi tilbyder total koordinering. Vi påtager os ansvaret for hele opbygningsprocessen, herunder den daglige kontraktstyring, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Lavere samlede ejerskabsomkostninger. . Vi tilstræber at nedbringe de samlede ejerskabsomkostninger i forbindelse med din vognpark. Takket være produkternes lethed øges nyttelasten, og systemets slidstyrke gør, at det kan holde til længerevarende leasingaftaler. Vi er trygge ved at tilbyde en langvarig garanti på vores kvalitetsprodukter. Hvis du ønsker en beregning af investeringsafkastet, skal du kontakte en medarbejder i vores salgsteam.

Du kan stole på os. Vi betragter os selv som problemløsere og sætter en ære i at løse svære problemer for vores kunder. Løsningen kan eksempelvis indebære opbygning af køretøjerne hos kunden, styring af import og forvaring af køretøjerne, indtil de er klar til levering, udvikling af specialfremstillede dele og meget mere.

Design, som gør en forskel


Ægte teamwork. Vores meget erfarne, centrale og lokale forsknings- og udviklingsteams designer hele tiden nye og innovative produkter. Derudover samarbejder vi med eksperter inden for relevante områder for at garantere sikkerheden ved og kvaliteten af vores produktsortiment, som hele tiden udvikles. Gennem ISO-certificering og egen produktion sikrer vi kvaliteten fra start til slut.
 
Samarbejde med kunderne
. I forbindelse med hvert udviklingsprojekt mødes vi med både kunder og slutbrugere. Dermed får vi direkte feedback fra dem, der bruger vores løsninger til daglig.

Digital intelligens.Vi anvender flere forskellige digitale værktøjer til at gennemføre vores processer, lige fra udvikling til salg. Ud over at foretage kollisionstests og tekniske simuleringer laver vi beregninger af investeringsafkastet, anvender speciel designsoftware til vores løsninger m.m.

VI KLARER AL LOGISTIK


Skræddersyet som standard. Vi tilbyder modulære indretningsløsninger, som ved brug af standardprodukter kan tilpasses fuldstændigt til behovene i din vognpark. Som leverandør af totalløsninger indkøber vi alt det ekstraudstyr, som du skal bruge for at færdiggøre opbygningen.

Hurtigt køreklar. Vi har tilstrækkelige lagerbeholdninger på både centrale og lokale depoter og kan derfor tilbyde en hurtig ekspeditionstid ved levering til vores omfattende kundebase og vores opbygningspartnere. 

Fleksible leverancer. Vi tilbyder fleksible leveringsmuligheder, der dækker alt fra produkter til køretøjslogistik. Vi kan også håndtere komplekse opbygninger gennem vores store netværk af servicecentre.

 

Tilfredse kunder hver dag


Service lige ved hånden. Uanset hvor du befinder dig, er vores servicenetværk, som består af 300 samarbejdspartnere i 50 lande, klar til at hjælpe dig. Uanset om du har brug for et grundlæggende system eller en komplet opbygning, så har vi ekspertisen, der får det hele til at køre problemfrit.

Vi lytter til dig.
Vi udfører regelmæssigt spørgeundersøgelser for at sikre, at du som kunde er tilfreds med den service, vi yder. Feedbacken bruges til at foretage løbende forbedringer.

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden