Samarbejde


Ensom gør ikke stærk. Derfor er vi altid interesserede i at indlede samarbejde med nye partnere og bilforhandlere. Du vil arbejde sammen med en førende leverandør, du kan udvide din kundekreds og på længere sigt udvikle din forretning. Er du interesseret? Læs videre og lad os høre fra dig. Så kan vi fortælle mere.


Har du en karosserivirksomhed?

Så har du en mulighed for at blive et af vores Servicecentre. Det er et langsigtet partnerskab, hvor du blandt andet får støtte fra os i forbindelse med markedsføring og uddannelse.


Er du bilforhandler?

Prøv at vise os den maler, der køber sine farver i én forretning og sine pensler i en anden. Eller overført til din virksomhed: Hvis du ikke kun sælger biler, men også kan tilbyde at indrette dem, får du et ekstra trumfkort. Kunder som elektrikere, VVS-montører og tilsvarende vil helst kunne finde alt, hvad de behøver til servicebilen, samme sted.


Er du importør?

Hvorfor ikke tage chancen for at være et skridt foran dine konkurrenter: Indret bilen, allerede inden du sælger den videre. Det er en rigtig god forretning – 30 % af alle servicebiler i Sverige er indrettet efter førerens behov. Så behovet findes helt sikkert.

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden