Invertere af høj kvalitet

Invertere af høj kvalitet

-

Elsystemet og det elektriske tilbehør er vigtige dele i din servicebil. Vores erfarne tekniske team står klar til at designe et skræddersyet elsystem, som passer til netop dine behov. Vi anvender produkter af høj kvalitet og er omhyggelige med installationen for at minimere risikoen for brand eller beskadigelse af udstyret.

De seneste tilføjelser til vores elsortiment er en række invertere. Vi tilbyder nu modeller på 1000 W, 2000 W og 3000 W, og senere på foråret lanceres modeller på henholdsvis 300 W og 600 W.

Inverterne med ægte sinusbølge er CE-mærkede, E-mærkede og testet med hensyn til elektromagnetisk kompatibilitet (EMC). De fungerer med en jævnstrøm på mellem 10,5 og 15,5 V. De udsender en alarm ved lav batterispænding og lukker ned for at undgå, at batteriet aflades helt. Alle invertere lukker desuden også ned ved for høj belastning og temperatur for at sikre, at de ikke overophedes eller skal klare mere end mærkeeffekten.
  
Inverterne kan købes nu. Kontakt en medarbejder i vores salgsteam for at få nærmere oplysninger eller se en video på YouTube.

Gå til produkter »

 

 

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere