MODUL-SYSTEM – Bæredygtighed er kernen i det vi laver

Vores dedikation til bæredygtighed påvirker hvert eneste stadie i vores arbejdsproces. Fra konceptet opstår, gennem vores test, til fremstilling, samling og hele vejen til dig, vores slutbruger. Læs videre for mere information.

Vi arbejder sammen om at nedsætte CO2 udslippet

 

Højstyrke-letvægts stål

Stål er kernen i Modul-Systems bæredygtige udstyrsløsninger. Det er verdens mest genanvendte materiale. Det materiale der kan genbruges flest gange samtidig med at dens egenskaber bevares. Vores højstyrke-letvægts stål giver utroligt lette produkter, dette holder køretøjets samlet vægt nede, hvilket bidrager til nedsat brændstofforbrug og mindre CO2 udslip.

”Ifølge vores livscyklusanalyse er vores største bidrag til miljøet at vi arbejder med det letteste materiale der er tilgængeligt. Dette begrænser den påvirkning vores indretning har på miljøet så meget som muligt gennem hele bilens levetid.”

David Mickelson, CEO Modul-System.

Udstyr til elektriske køretøjer

Letvægt er endnu mere vigtigt i elektriske køretøjer, da batterilevetiden og derfor også kilometertallet, bliver forlænget når den samlet vægt af køretøjet bliver reduceret. Vores mål er at fremstille og udvikle produkter som kan medvirke til en mere bæredygtig vej i livet. Derfor investerer vi i produkter som giver vores kunder en mulighed for at reducere deres påvirkning på klimaet. Vi er stolte over at have udviklet udstyr der også er egnet til elektriske biler, da vores indretning kan installeres uden at bore i bilens karosseri, hvilket hjælper med at vedholde køretøjets værdi.

Det meste af det stål vi bruger i produktionen af vores udstyr produceres af SSAB, som er industriens frontløber inden for reducering af CO2 udslip pr. ton produceret råjern. SSAB sigter efter at blive den første producent der kan producere fossilfrit stål, hvilket vi i Modul-System med glæde ser i vores fremtidige produkter.

Investering i fremtiden

Hvis du leder efter at investere i en moderne, bæredygtig køretøjsindretning, er Modul-System med dig hele vejen. Vi hjælper dig med at analysere dine behov og skaber den perfekte skræddersyede indretning til netop dig. Vores udstyr undergår strenge kvalitetstest, så dit firma kan drage fordel af robust og langtidsholdbar indretning. Vores udstyr kan også flyttes til nye biler, hvis behovet skulle opstå. Med Modul-System gør du en investering i fremtiden, både for dit firma og for miljøet.

Bæredygtighed og langtidsholdbare forhold

 

Bygget på et stabilt fundament.

Hos Modul-System arbejder vi på at opbygge et langtidsholdbart forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Vores mål er at skabe et sikkert og stabilt fundament for firmaets vækst og fremtidens succes. Vi er engageret til at vedligeholde et godt arbejdsmiljø, som giver vores medarbejdere mulighed for at trives og vokse. Vi er stolte over vores virksomhedskultur har resulteret i fastholdelse af vores medarbejder og derved nogle meget erfarne teammedlemmer. Dette medfører, at vores kunder oplever den bedst mulige kundeservice fra vores medarbejdere, som hurtigt kender kundens behov. Mange af vores kunder har haft den samme kontaktperson i firmaet i over et årti. Se det er hvad vi kalder bæredygtighed!

En historie med innovation

Vi er stolte over at have været i gang i 50 år og derfor være den længst stående virksomhed inden for vores branche. I 2022 vil Modul-System fejre, at vi i 20 år har været en del af Lifco gruppen! Vores lange rejse har givet os en fremragende forståelse for hvad vores kunde ønsker og erfaringen til at vide hvilke materialer der vil give det bedste resultat. 50 år senere og Modul-System driver stadig innovation og kreative løsninger som kan møde vores kunders behov. Som sande pionerer, udforsker vi altid nye ideer og udvikler forbedrede resultater.

Et bæredygtigt arbejdsmiljø

Vi ønsker at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for alle. Derfor udvikler Modul-System produkter som giver et sikkerheds-og højtkvalitetsmiljø for vores kunder. Som eksempel, har vores Modul-Floor et overfladelag af aluminium med høj friktion, som reducerer risikoen for at glide og gør rengøring lettere. Vores skuffehåndtag har et ergonomisk design og vores skuffer kan trækkes hele vejen ud. Vi leverer lys til både køretøjets inder-og yderside, hvilket sørger for et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Vores befæstigelsesøjer søger for at du kan sikre tunge læs, nedbringe risikoen for personskade og undgå at skade udstyr.

Smarte indretninger som er med til at reducere emissioner, hvilket giver øget økonomisk bæredygtighed

 

Gnidningsfri innovative processer

Reducering af omkostninger mens man vedligeholder en høj standard kræver et solidt fundament. Vores veletablerede og kooperative samarbejdsrelationer har givet os mulighed for at udvikle omkostningseffektiv fremstilling, kombineret med en smidig innovationsproces. Vores høje personalefastholdelse har gjort det muligt for os at opbygge et erfarent team med stor indsigt i industrien, hvilket hjælper os med at udvikle en effektiv arbejdsgang. Vores vedvarende vækst har også ledt til skabelsen af nye job, især i vores hastigt voksende digitale serviceområde.

 

Vedvarende produktudvikling

Modul-System har investeret betydelige ressourcer i produktudvikling. Vi arbejder hårdt på at forbedre eksisterende systemer og udvikle nye indretninger som kan forberede kunderne til fremtiden. Vi arbejder på at finde smarte indretninger som tilgodeser vores kunder og Jorden ved at reducere vores negative miljøpåvirkning.

For ti år siden startede Modul-System med at holde de fleste af vores møder digitalt. Denne fremadtænkende ide resulterede hurtigt i besparelse af både tid og emissioner. Dette gav vores team muligheden for at bruge mere tid på at arbejde med systemer og løsninger, der giver vores kunder fordele i den virkelige verden.

 

Vi brænder for at finde smarte løsninger og vi ser frem til at dele vores fremtidige innovationer med dig.

Læs mere