Effektiv opbevaring med nedklappelige hylder

 Effektiv opbevaring med nedklappelige hylder

-

Modul-Systems nye nedklappelige hylder er en fleksibel løsning til virksomheder, der har brug for gode opbevaringsmuligheder, men som fra tid til anden skal bruge hele servicebilens gulvflade.

Når hylderne er i brug, øges det effektive lastområde i bilen med op til 50 procent. Når de er klappet op, kan der placeres større genstande på bilens gulv. 

Systemet er fremstillet i ultra-højstyrkestål og er derfor både let og robust. For at gøre det nemt at vippe hylderne op og ned er de som standard udstyret med gasfjedre. De er designet med højere side- og bagkanter, så pakkerne bliver på hylderne, når bilen kører. Den lavere, specialdesignede forkant gør det nemmere at løfte pakkerne ned.

Hylderne fås i flere længder, som passer perfekt til forskellige bilmodeller. Hver hylde har en belastningsevne på 120 kg og kan om ønsket monteres med en hældning. Reolgavlenes integrerede T-not-profiler kan eksempelvis anvendes til surring af last og er kompatible med Modul-Systems standardmæssige befæstigelsesprodukter.


Klik her for at se hele produktsortimentet »

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere