SERVICECENTre

Vi indretter din servicebil lige som du ønsker den

De tre magiske spørgsmål

Når du henvender dig til et at Modul-Systems servicecentre, får du hjælp hele vejen – fra den tomme varebil til den komplette servicebil. For at gøre det nemt for dig følger vi en bestemt fremgangsmåde, hvor der er fokus på tre spørgsmål:

1. Hvem er du?
2. Hvad har du brug for?
3. Hvornår ønsker du at være køreklar?

Det er faktisk det hele. Og det er trylleformularen.

Nedenfor kan du læse mere om hvert trin i processen – hvad det indebærer, og hvordan det gavner dig. Men den bedste måde at lære os at kende på er ved at besøge os. Med over 100 centre i hele verden er du aldrig langt fra et af Modul-Systems servicecentre.

View Modul-System on a larger map

1. Hvem er du?

Tømrer, elektriker, VVS-installatør, teletekniker ... det er lige meget, hvem du er. Du skal bare fortælle os om dit arbejde og dit køretøj – så udarbejder vi et forslag til en komplet opbygning.

Forskellige fagfolk har forskellige behov. En elektriker har brug for hylder til rør og opbevaringskasser til kabler og værktøj, mens en VVS-installatør skal bruge hylder til rørsamlinger. Og hvis man sammenligner to tømreres behov, viser det sig sandsynligvis, at de ikke er ens.

Det er derfor, at vi begynder med at finde ud af, hvad du arbejder med, hvordan din arbejdsdag ser ud, og hvilken bil du kører i. Det giver os et godt udgangspunkt for at designe din varebil.

Vi har værktøjerne til at visualisere din nye servicebil i 3D, og du får en detaljeret specifikation med et prisestimat. Vi kan også hjælpe dig med at beregne investeringsafkastet af det nye udstyr.

2. Hvad har du brug for?

Vi har utallige produkter at vælge mellem og hjælper dig hele vejen, så du finder en kombination, der opfylder dine særlige behov.

Udgangspunktet for dit udstyr er naturligvis indretningssystemet. Vi tilbyder modulære og skræddersyede systemer – nogle med et mere traditionelt udseende, andre med et meget eksklusivt look.

Vognbunden, beklædningen samt skillevæggen er andre vigtige dele af din servicebil. Ikke blot fordi de gør bilen pænere, men også fordi de gør installationen mere sikker. Ind- og udvendig belysning indgår også i vores grundlæggende sortiment.

Derudover er der flere hundrede slags tilbehør at vælge mellem – lige fra bokse og hyldeinddelere til skruestikker og tagbagagebærere. Vi kan også tilgodese særlige behov, såsom branding og bildekoration.

3. Hvornår ønsker du at være køreklar?

Bare fortæl os det – så har vi bilen klar. Du får din bil på den fastsatte dato med det rette udstyr, som er korrekt monteret.

Vi monterer udstyr i servicebiler hver eneste dag. Derfor tør vi love dig en fast leveringsdato. Vi ved, hvad det kræver at montere udstyret, og hvor vigtigt det er for dig at få din servicebil til tiden.

Lige så vigtigt er det, at installationen er af høj kvalitet. Vores medarbejdere er certificerede og følger nøje de detaljerede monteringsanvisninger. Indretningssystemet kan fastgøres til karosseriet eller til en profil.

Du får 5 års garanti på installationen. Skulle du være utilfreds med noget, er du vores førsteprioritet, indtil du er fuldt ud tilfreds.

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden