Letvægt, borefrit og modulopbygget varevognsreoler til kommercielle elbiler.

En teknik inspireret fra raket -og luftfartsindustrien. Modul-System har altid været på forkant, når det handler om at udvikle stærke fremtidsløsninger. Så, når det kommer til EV-tilpassede løsninger til montering af reoler, er vi allerede foran kurven. I 2017, udviklede Modul-System en stærk og pålidelig teknik, hvor de fastgørelsespunkter, hvor de indvendige reoler skal fastgøres til, er limet til selve bilens karosseri i stedet for at blive boret. Limen som Modul-System bruger er den samme højstyrkeformel, der også bruges i luftfartindustrien.

Et koncept der har vist sig at virke

Modul-System’s teknik har været installeret i biler over hele verden, og har gennemgået en enorm mængde test, for at sikre en sikker og pålidelig installation.

Vi tilbyder en række skræddersyede løsninger af reoler, hylder, bund -og beklædningssæt designet specielt til elektriske varevogne. Hvert sæt er udviklet til erhvervsbrug, det er fleksibelt og beregnet til forskellige servicebrancher.

 REOLSYSTEM TIL VAREBILER

Volkswagen
ID. Buzz Cargo 

Se reolsystemer

 

 REOLSYSTEM TIL VAREBILER

Ford
E-Transit 

Se reolsystemer

 

 REOLSYSTEM TIL VAREBILER

Maxus
E-Deliver 

Se reolsystemer

 

Mercedes Sprinter
 REOLSYSTEM TIL VAREBILER

Mercedes
E-Sprinter

 

Se reolsystemer

 

Brug af elektrisk hjælpeudstyr, uden at gå på kompromis med bilens rækkevidde.

Alt ekstra elektrisk udstyr, såsom lys, invertere etc. bør tilsluttes et hjælpebatteri, og ikke bilens eget 12V chassisbatteri. På den måde vil det ikke påvirke bilens evne til at fungere normalt eller påvirke dens rækkevidde.

Ved at installere en EV DC/DC Charger i din elbil, vil du have en forbindelse mellem dit 12V chassisbatteri og dit hjælpebatteri, så du øjeblikkeligt kan oplade dit hjælpebatteri mens dit chassisbatteri oplades via OEM landforsyningskablet, så du på den måde kan starte din dag med fuld kapacitet. Modul-System’s unikke kontrol og telematiksystem, Modul-Connect™ giver dig mulighed for trådløst at styre alt dit elektroniske hjælpeudstyr inkl. DC–DC Charger, så du har fuld kontrol over hvornår den skal være i brug.

DC–DC Charger

Modul-System ofrece cargadores EV DC-DC de 30 y 60 amperios para baterías de litio, plomo-ácido y AGM.

Modul-System tilbyder EV DC–DC Chargers I både 30 amp og 60 amp for Lithium, Blysyre og AGM batterier.

En DC–DC Charger virker som en forbindelse mellem 12V chassisbatteriet og hjælpebatteriet, der giver øjeblikkelig opladning af dit hjælpebatteri, mens din bils batterier oplades via OEM landforsyningskablet.

Gå til produkt

EV Heater

For en bæredygtig elbil er en EV Heater et must.

Modul-System’s egne producerede heaters har en kapacitet på 600W, hvilket holder bilen varm, selv i de koldeste måneder. Når sommeren kommer, vil heateren fungere som en ventilator, der giver mulighed for en cirkuleret strøm af frisk luft.

Gå til produkt

M-C Control Box Kit

Dette sæt indeholder alle de nødvendige dele for at komme i gang med Modul-Connect™.

Modul-Connect™ giver dig mulighed for trådløst at overvåge og styre bilens elektriske ekstraudstyr. Tænd og sluk arbejdslyset, overvåg bilens klima, planlæg heateren, hold styr på bilens vægt og meget mere.

Gå til produkt

Få mest muligt ud af din elektriske varevogn, installer Modul-System’s letvægtsreoler og EV tilpassede elektroniske komponenter. En miljøvenlig løsning, som både vil spare dig og miljøet.

Vi arbejder sammen om at nedsætte CO2 udslippet

Vores dedikation til bæredygtighed påvirker hvert eneste stadie i vores arbejdsproces. Fra konceptet opstår, gennem vores test, til fremstilling, samling og hele vejen til dig, vores slutbruger.

”Ifølge vores livscyklusanalyse er vores største bidrag til miljøet at vi arbejder med det letteste materiale der er tilgængeligt. Dette begrænser den påvirkning vores indretning har på miljøet så meget som muligt gennem hele bilens levetid.”

David Mickelson, CEO Modul-System.

LÆS MERE

Modul-Connect

Bliv forbundet og nå dine bæredygtighedsmål. Modul-Connect™ er her for at fremtidssikre din flåde.

Forbedre rækkevidden, forlænge levetiden af din varebil, forkort bremselængden og forbedre førersikkerheden med vores vejsystem.

Få realtime adgang til din bils ruter, vægt, batteri, position, klima og meget mere. Dette vil I sidste ende hjælpe dig med at optimere dine ruter, samt holde den rigtige temperatur for at forhindre, at evt. følsomme varer går til spilde.

Installer Modul-Connect™ i dag for en bæredygtig fremtid for din elbils flåde.

 

LÆS MERE

Fandt du ikke et passende reolsystem til dit behov? Bare rolig, blot kontakt os og vi er sikre på vi kan skræddersy en perfekt løsning.