HYLDER TIL PAKKETRANSPORTBRANCHEN

Modul-Express

MODUL-EXPRESS

Vores opbevaringsløsninger til varevogne er designet til erhvervskøretøjer inden for pakketransportbranchen. Vores hylder til varevogne er fremstillet af ultra-højstyrkestål, som er let, men samtidig robust. De er udstyret med højere side- og bagkanter for at sikre, at pakkerne bliver liggende på hylderne. Nedklappelige hylder giver fleksible indlæsningsmuligheder for virksomheder, der har brug for gode opbevaringsmuligheder, men som ind i mellem skal bruge hele gulvfladen i deres varevogne. Dette maksimerer brugen af transportkøretøjerne, og når hylderne i varevognene anvendes, øges lastrummet med op til 50 %.

Skillevæg med skydedør, integrerede T-noter til sikring af last og andet tilbehør til indretning af din varebil. Vores opbevaringsløsninger og hylder kan være med til at øge antallet af varer, der kan transporteres, og hjælpe chaufførerne til at reducere den tid, det tager at lede efter og finde pakkerne.

FORDELE

  • Opbevaringsløsninger kan øge køretøjets effektive lastrum med op til 50 %.
  • Ergonomiske og let nedklappelige hylder med høj belastningskapacitet.
  • De robuste hylder har hver en belastningskapacitet på 120 kg.
  • Letvægtsskillevæg med skydedør for adgang til lastrum.
  • Ingen indgribende montering beskytter transportkøretøjets restværdi.

Skillevæg med skydedør

GÅ TIL PRODUKTER »

Skillevæggen er fremstillet i et letvægtsmateriale og udstyret med skydedør for hurtig og nem adgang til lastrummet fra førerkabinen. En mekanisk eller elektrisk lås kan leveres som ekstraudstyr.

LÆS MERE

I modsætning til en hængslet dør i skillevæggen maksimerer en skydedør rummet og gør ind- og udlæsning lettere og mere effektiv. Dette kan også spare tid for chaufføren ved levering af pakker og gøre leverancerne mere effektive og økonomiske.

SKILLEVÆG MED CENTRERET DØR

Ved at bruge en centreret dør skaber du maksimal plads mellem førersædet og passagersæderne. Dette gør på- og aflæsning lettere og mere effektivt.

SKILLEVÆG MED FOLDESÆDE

Skillevæggen med foldesæde har en ikke-centreret dør for at skabe maksimal plads mellem førersædet og foldesædet. Dette er den optimale løsning, når føreren skal have maksimal bevægelsesfrihed.

HÅNDTAG

Enkelt og robust håndtag til at åbne og lukke døren med. Giver hurtig og nem adgang til lastområdet.

CYLINDERLÅS

Gør det muligt at låse døren eller låse den op fra førerhuset. På samme måde kan døren låses eller låses op fra lastområdet ved hjælp af den grebformede drejelås.

SMÆKLÅS

Låser automatisk døren, når den lukkes. Døren kan altid åbnes fra lastområdet ved at bruge den røde udløserknap. Kan kombineres med en brummer og advarselslampe.

LÆS MINDRE

Nedklappelige hylder

GÅ TIL PRODUKTER »

Vores nedklappelige hylder til varevogn er lette. De er fremstillet i ultra-højstyrkestål og er velegnede til varevogne og køretøjer til pakkeudbringning. Der er mange fordele for både chaufføren og omdelingsfirmaet ved at montere nedklappelige hylder ved ombygning af deres køretøjer.

LÆS MERE

VELDESIGNET

De højere side- og bagkanter betyder, at pakkerne bliver liggende på hylderne. Den lavere, specialdesignede forkant gør det nemmere at løfte pakkerne ned.

LASTEEVNE

Når de er fuldt installeret, øger Modul-Express-hylder køretøjets effektive lastområde med op til 50 %.

ROBUST

Hver hylde har en belastningsevne på 120 kg og kan om ønsket monteres med en hældning.

INSTALLATION

Det er muligt at installere systemet uden at bore huller. Når der ikke bores i bilens karosseri, er der ikke fare for korrosion.

ERGONOMISK

Der er brugt mange kræfter på at designe en ergonomisk løsning. Gasfjedre gør det nemt at vippe hylderne op og ned.

INTEGRERET

T-noterne, som er integreret i profilerne, kan anvendes til surring af last og er kompatible med vores standardmæssige befæstigelsesprodukter.

LÆS MINDRE

Indretningstilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-Express tilbehør er innovative produkter, som er specialudviklet til brug i det modulære system. Ved at anvende Modul-Express tilbehør øger du indretningssystemets funktioner og skaber en mere effektiv arbejdsplads.

SKRÆDDERSY ET KIT TIL DIN VAREBIL

Vi tilbyder en bred vifte af designede kits, der er skræddersyet til hvert enkelt køretøj.  
Vælg dit køretøj nedenfor for at se de tilgængelige løsninger.

 

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden