Nyt innovativt ultra-letvægts arbejdsbænk

Nyt innovativt ultra-letvægts arbejdsbænk

-

Vi er glade for at annoncere lanceringen af en helt ny, letvægts og robust arbejdsbænk til varevogne.

Modul-Systems letvægtsrejse er måske nok startet i 2004, men den er langt fra overstået.  Hvert kilo sparet på varevognen betyder et ekstra kilo til værktøj og andet udstyr i køretøjet - så det er et igangværende projekt.

Denne nye lette arbejdsbænk er lavet af sandwichmateriale og er ca. 60 % lettere end et tilsvarende produkt fremstillet af træ. En 1,5 meter lang bænk vejer nu kun 7 kg, hvilket betyder en vægtbesparelse på 12 kg i køretøjet sammenlignet med den gamle version, som vejer 19 kg. Kernen er lavet af ekstruderet polystyren (XPS) og overfladen af glasfiberforstærket polyester.

"Dette gør produktet ekstremt robust og modstandsdygtigt mod olier, kemikalier og ekstreme temperaturer", forklarer Thomas Johansson, Vice President hos Modul-System.

Desuden er arbejdsbordet ikke følsomt over for fugt, som ellers kan gøre arbejdsbænke skæve og deformerede.

Arbejdsbænken har en kantbeskyttelse af aluminium for ekstra robusthed. Profilen har også en flot finish. Kanten af arbejdsbænken har et integreret T-spor, der letter installationen.

Det er ikke nyt for Modul-System at arbejde med sandwichmaterialer. For eksempel anvendes det i øjeblikket i skillerum og gulvprodukter.

"Den største fordel ved sandwichmaterialer er, at du kan få meget robuste og lette produkter. Det giver dig mulighed for at optimere produktegenskaberne ved at vælge et bestemt materiale ", siger Thomas Johansson.

Den nye lette arbejdsbænk er tilgængelig nu - kontakt et medlem af vores team for yderligere information og bestilling.

 

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere