Modul System indleder strategisk samarbejde med norske Toolpack

-

Modul-System og norske Toolpack indleder et strategisk samarbejde på det nordiske marked. Toolpack, som tidligere har produceret og solgt egne indretninger til servicebiler, bliver fremover opbygger af Modul-Systems produkter. Samtidigt kommer Modul-System til at drage nytte af Toolpacks produktkompetencer, inden for fremstilling af lav volumens – samt speciel produkter, og der igennem kommer selskaberne sammen til at kunne tilbyde markedet en meget stærk totalløsning.

Om Toolpack 
Toolpack er Norges ledende leverandør af indretninger og montage til servicebiler. Fra sine lokaler i Drammen giver Toolpack mange af Norges ledende servicevirksomheder med speciel producerede indretningsløsninger. Tollpack udvikler sine produkter i Drammen og omsætter årligt for ca. 30 MNOK.          

Om Modul-System 
Modul-System er verdens ledende fabrikant af modulære serviceindretninger til arbejds marked og vi tilbyder også container indretninger samt produkter til faste værksteder. Modul-System udvikler sine produkter på egen fabrik i Mullsjö uden for Jönköping og sælger disse til mere end 50 lande. Modul-System omsætter for ca. 40 MEUR og indgår i den svenske LIFCO-koncern.  


For mere info kontakt venligst: 

Henrik Persson 
henrik.persson@modul-system.com
Tlf. +46 705 54 85 22 

John Idar Osberg 
jio@toolpack.no
Tlf. + 47 91 54 85 22 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere