Modul-System revolutionerer vedligeholdelsen af din vognpark med sit brugervenlige Modul-Connect-system

Modul-System revolutionerer vedligeholdelsen af din vognpark med sit brugervenlige Modul-Connect-system

-

Mölndal, Sverige – Modul-System, en af verdens førende producenter af varevognsindretning og udstyr til erhvervskøretøjer, har lanceret en ny funktion i sit Modul-Connect-system: en vedligeholdelses-app, der er specialudviklet til at strømline vedligeholdelsen på tværs af hele vognparken. Den nye app hjælper med at vedligeholde værktøj og udstyr, uanset om det befinder sig i et køretøj, på et værksted eller på en arbejdsstation på arbejdsstedet.

Vedligeholdelsesfunktionen er en udvidelse af Modul-Connect Asset Tracker, der gør det muligt at spore værktøj i realtid og give brugeren besked, hvis et værktøj efterlades på arbejdsstedet. Det er med til at sikre, at virksomheden aldrig mister værktøj igen. Formålet med vedligeholdelsesfunktionen, der fungerer både med og uden Asset Tracker, er at ændre den måde, virksomheder håndterer og vedligeholder deres værktøj og udstyr på. Det er med til at sikre optimal ydeevne og lang levetid.

Nøglefunktionerne i Modul-Connect Maintenance-appen

Appen har en detaljeret oversigt over vognparkens værktøj og udstyr og giver opdateringer i realtid om udstyrets vedligeholdelsesstatus. Via Modul-Connect-appen og -webportalen er det nu muligt at lave lister, planlægge regelmæssig vedligeholdelse og gøre al dokumentation lettilgængelig i ét og samme brugervenlige system.

En af systemets unikke funktioner er muligheden for automatisk at planlægge og spore vedligeholdelsesopgaver. Man kan bruge systemet til at fastlægge påmindelser om rutinetjek, reparationer og inspektioner. Dermed reduceres risikoen for udstyrssvigt og nedetid betydeligt.

Systemet giver desuden mulighed for at uploade og gemme al nødvendig dokumentation, såsom manualer, garantier og vedligeholdelsesjournaler. Funktionen er med til at sikre, at alle relevante oplysninger er tilgængelige og organiserede. Det sikrer en effektiv styring og gør det lettere at overholde alle regler.

Advarsler og meddelelser i realtid sendes via systemet til den ansvarlige leder og til medarbejderne om kommende vedligeholdelse eller forsinkede opgaver, så der kan handles hurtigt for at forhindre potentielle problemer.

Modul-Connect-systemet er designet med fokus på brugervenlighed og har en intuitiv brugergrænseflade, der er let at navigere i, uanset det tekniske niveau hos brugerne. Platformen er både tilgængelig via stationære computere og mobile enheder, hvilket sikrer fleksibilitet og nem adgang.

Transformering af flådestyring

Når Modul-Connect Asset Trackers tilføjes til vognparkens værktøj og udstyr, får den ansvarlige leder og medarbejderne opdateringer i realtid om, hvem der har udstyret, og hvor det er placeret. På den måde undgås nedetid i form af søgning efter værktøj.

Ved også at implementere vedligeholdelses-appen i driften kan man som virksomhed forvente at se både omkostningsbesparelser og yderligere forbedringer i effektiviteten. Systemets evne til at forhindre nedbrud på udstyret og forlænge værktøjets levetid via rettidig vedligeholdelse betyder reduceret nedetid og lavere reparationsomkostninger.

”Det er en stor udfordring for mange virksomheder at holde styr på værktøj og udstyr. Omkostningerne ved at miste værktøj handler ikke kun om at udskifte selve værktøjet, men også om at gå glip af opgaver, fordi man ikke har det rette udstyr,” siger Thomas Johansson, underdirektør i Modul-System. ”Vores nye app løser problemet via en centraliseret platform til overvågning af status og vedligeholdelsesbehov for hvert enkelt stykke værktøj i hele vognparken.”

Om Modul-System

Modul-System er en af verdens førende producenter af varevognsindretning og udstyr til erhvervskøretøjer. Modul-System forpligter sig til innovation og kvalitet og tilbyder en bred vifte af produkter, der er designet til at forbedre effektiviteten og produktiviteten hos mobile arbejdsstyrker. Lanceringen af Modul-Connect Asset Tracker demonstrerer virksomhedens dedikation til at levere banebrydende løsninger, der opfylder kundernes skiftende behov.