Modul-System præsenterer sikkerhedssystem til erhvervskøretøjer

Modul-System præsenterer sikkerhedssystem til erhvervskøretøjer

-

Mölndal, Sverige – Modul-System, en af verdens førende virksomheder inden for indretning af varevogne og udstyr til erhvervskøretøjer, har lanceret et intelligent, opkoblet sikkerhedssystem, der er designet til at beskytte vognparker døgnet rundt. Den nye sikkerhedsløsning i Modul-Connect-systemet kombinerer Asset Trackers, bevægelsessensorer, dør-/kontaktsensorer og meget mere, der sikrer en omfattende beskyttelse af værktøj og udstyr.

Forbedrede sikkerhedsfunktioner 

Modul-System-sikkerhedsløsningen i Modul-Connect-systemet er med til at forhindre tyveri og uautoriseret adgang. Med bevægelsessensorer registreres enhver bevægelse i køretøjet, mens dør-/kontaktsensorer registrerer, når en dør eller et skab uventet åbnes. Det giver mulighed for hurtigt at reagere på uautoriseret adgang. Asset Trackers muliggør sporing af værktøj og udstyr i realtid, så den ansvarlige leder og brugerne løbende kan overvåge udstyret. 

Den nye sikkerhedsløsning er et stort fremskridt inden for beskyttelse af køretøjer. Den kombinerer fjernovervågning og kontrol med sporing i realtid med præcis lokalisering. Brugerne kan nu overvåge køretøjets sikkerhedsstatus og fjernstyre systemet via en brugervenlig app eller webportal. Alarmer i realtid giver brugerne besked om eventuel uautoriseret adgang, så der kan reageres hurtigt på potentielle trusler. Derudover afskrækkes potentielle tyve af en sirene, og en kroglås giver et ekstra lag af fysisk sikkerhed. Systemet fungerer døgnet rundt, og det giver brugerne ro i sindet og sikkerhed for, at vognparken altid er beskyttet.

”En smart funktion er, at app-beskeden både er synlig og hørbar, og lyden er designet til at gå igennem, selv om telefonen er sat på lydløs. Det garanterer, at brugerne aldrig går glip af en vigtig advarsel,” siger Thomas Johansson, der er underdirektør hos Modul-System.

Omkostningerne ved mistet værktøj

Tyverier og mistet værktøj kan påvirke driftsomkostningerne og produktiviteten betydeligt. Systemet er med til at forhindre tyveri og uautoriseret adgang, og det reducerer sandsynligheden for, at værktøjet forsvinder eller bliver stjålet. Det er en proaktiv tilgang, der ikke blot beskytter værdifuldt udstyr, men som også minimerer nedetiden til udskiftning og driftsforstyrrelser. Med konstant overvågning og alarmer kan den ansvarlige leder hurtigt reagere på uventede hændelser. Det er med til at minimere det økonomiske tab og sikre en effektiv arbejdsgang.

 

Brugervenlig app-integrering 

Sikkerhedssystemet kontrolleres via en intuitiv app. Brugerne kan nemt aktivere eller deaktivere alarmsystemet med en simpel skyder. Dermed kan man nemt planlægge, om alarmerne skal være aktive uden for normal arbejdstid, så udstyret altid er beskyttet.

”Vores nye sikkerhedsløsning viser, hvor dedikerede vi er i forhold til at forbedre beskyttelsen af køretøjer og understøtte vores kunders aktiviteter. Vi kombinerer avanceret teknologi med brugervenlige grænseflader og sætter dermed en højere standard for flådesikkerhed. Det giver virksomhederne den ro, de har brug for,” siger Thomas Johansson, der er underdirektør hos Modul-System. 

Om Modul-System

Modul-System udvikler banebrydende løsninger, der forbedrer effektiviteten og produktiviteten for mobile arbejdsstyrker. Lanceringen af den nye sikkerhedsløsning understreger Modul-Systems løfte om at være på forkant med branchens behov og levere uovertruffen værdi til kunderne.