Solutrans 2023 Innovation Awards

Solutrans 2023 Innovation Awards

-

Ved SOLUTRANS I-nnovation Awards 2023 vandt Renault ”digital connectivity”-prisen sammen med virksomhedens partnere inden for indretning af varevogne, herunder Modul-System. Prisen er en anerkendelse af infotainment-systemet i den nye Renault Master varevogn, der snart kommer på gaden. Det er intet mindre end et gennembrud inden for bilindustrien, der gør varevognens display lige så brugervenligt og effektivt som en smartphone. I fremtiden kan man således hurtigt og nemt overvåge og styre bilens forskellige funktioner fra displayet i kabinen.

Modul-Systems telematiksystem, Modul-Connect® er integreret i Renault Master-varevognens display. Her kan man blandt andet aflæse bilens vægt, spore sit udstyr, tjekke batteristatus, regulere bilens indeklima, opdatere kørebogen og endda styre bilens varmeanlæg og lygter – alt sammen problemfrit via varevognens display.

Er du interesseret i at se nærmere på Modul-Connect-systemet? Så kan du besøge Renault på stand nr. A21 i hal 4 på Solutrans-bilmessen i Lyon!