Idéer til indretning af varevogne

Idéer til indretning af varevogne

-

Når pladsen i din varevogn udnyttes optimalt, kan du spare både tid og penge, da en skræddersyet indretningsløsning gør dit arbejde langt mere effektivt. Materialer og udstyr kan stuves sikkert af vejen, så der ikke sker skader under transporten. Når pladsen er udnyttet optimalt, kan du medbringe alt, hvad du skal bruge af udstyr og materialer, så du slipper for at skulle flytte rundt på tingene eller køre flere gange. En velorganiseret bil efterlader desuden et godt indtryk hos kunderne og giver dem tillid til, at du arbejder effektivt og har en høj kvalitetsstandard.

Selv om enhver virksomhed har sine egne unikke indretningsbehov, er der en række faktorer, som gælder for alle. Det er først og fremmest vigtigt, at du kender din bils nyttelast, da det er både farligt og ulovligt at overskride den. Al indretning, som installeres i en varevogn, udgør en del af nyttelasten og reducerer således mængden af materialer og udstyr, du kan have med i bilen. En anden vigtig faktor er stabilitet. Vægtfordelingen i bilen er vigtig i forhold til lastsikring og færdselssikkerhed.

I begge tilfælde er et letvægtsreolsystem en ideel og fleksibel løsning. Et modulopbygget reolsystem med alt fra store reoler til pladskrævende udstyr til aflåselige skabe, hvor du kan opbevare småting og elværktøj, kan opfylde dine specifikke opbevaringsbehov. Lad dig inspirere af vores innovative opbevaringsidéer, og udnyt pladsen i din bil fuldt ud.

Skuffer under hævet vognbund

Har du brug for endnu mere plads til udstyr i din bil, er skuffer under en hævet vognbund en ideel og pladsbesparende løsning, som maksimerer lastområdet. Med skuffeenheder monteret ved bag- og sidedøre får du masser af ekstra opbevaringsplads. Skilleplader af aluminium og skuffeindsatser i forskellige størrelser kan anvendes til opdeling, sikring og opbevaring af forskellige dele og materialer.

Med skuffer under en hævet vognbund udnytter du pladsen optimalt og sikrer, at du altid kan finde det, du skal bruge. Du bevarer en ryddet, plan gulvoverflade, som gør det nemt at få den øvrige last ind og ud af bilen.Nedklappelige hylder

Mange håndværkere og transportchauffører har brug for opbevaringsløsninger, der er så alsidige som muligt. Lette og stærke nedklappelige hylder er en praktisk og fleksibel opbevaringsløsning. Når du har brug for at udnytte gulvarealet i din bil, kan hylderne klappes sikkert og forsvarligt op, så du får meget mere opbevaringsplads.

Hylderne er udstyret med gasfjedre, så de er nemme at klappe op og ned. Der er ingen låseanordninger, og hylderne forbliver sikkert på deres plads, uanset om de er klappet op eller ned. 

Indvendig stigeholder

Med en indvendig stigeholder kan du opbevare en stige i bilens lastrum sikkert og effektivt. Holderen er udstyret med en gasfjeder, som holder stigen fast under kørslen.

Stigeholderen kan monteres under bilens loft, så stigen kan stuves sikkert og effektivt af vejen. Det frigør bilens lastrum, så der er plads til andet vigtigt udstyr.


Kosteholdere

Det er afgørende for din forretning, at du kan arbejde effektivt, og det kræver et effektivt opbevaringssystem. I stedet for at fylde hele gulvarealet op kan du maksimere opbevaringspladsen ved at udnytte bilens vægge og loft.

Loftet er en ofte overset, men ideel opbevaringsplads til koste. Når du stuver større ting af vejen under loftet ved hjælp af tilbehør, f.eks. kosteholdere, får du mere plads i lastområdet.
Hjulkassestativer

Hjulkassestativer er designet til at blive monteret over bilens hjulkasser og maksimerer således opbevaringspladsen, idet vægpladsen udnyttes optimalt. En ramme placeres foran hjulkassen og udgør et stabilt fundament for montage af skuffemoduler eller skabe. Rammen kan udstyres med dækplader samt en låge, der åbnes vandret nedad eller lodret opad. Det er også muligt at montere en udtrækbar arbejdsplade, så du får ekstra arbejdsplads. Arbejdspladen trækkes ud via bilens bagende, så den er lettilgængelig. Disse alsidige indretningssystemer er designet med henblik på at maksimere opbevaringspladsen og samtidig bevare værdifuld gulvplads.

Værdiskabe

I nogle tilfælde kan du have brug for at opbevare værdigenstande i din bil. I et værdiskab kan du opbevare værdifuldt værktøj og udstyr effektivt og sikkert. Værdiskabe kan kombineres med skuffemoduler og andre moduler, så du får præcis den sikre opbevaringsløsning, du har brug for, når du er på farten.

Med smarte opbevaringsløsninger kan du udnytte de områder i din bil, som måske ikke er de mest oplagte, eller som er vanskelige at udnytte – og derved skabe et mere ergonomisk og professionelt mobilt arbejdsmiljø.

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere