Modul-Express, Jump Seat 2022

Modul-Express, Jump Seat 2022

-

I en perfekt verden kan vi drømme om stille og sikre veje, hvor trafikuheld er noget der ikke findes. I en perfekt verden ville det ikke være nødvendigt at lave dyre test af sikkerheden i køretøjer og bilsæder vil kun være udviklet for farve, form og komfort. I en verden hvor biluheld dog sker, er nødvendigheden for køretøjssikkerheden meget anderledes. I vores realitet, kan sikkerheden af et bilsæde hurtigt blive et spørgsmål om liv og død.

Efter uendelige specialiseret tests, er det nye Modul-System Jump Seat landet. Med både sikkerheden og komforten for passageren i fokus, passer dette sæde fint ind i ethvert moderne kommercielt køretøj.

 

jump seat for commercial van

 

For at kunne modstå de hårde omgivelser og forlænge produktlevetiden er sædes overflade lavet af to typer vinyl. Stolens hoveddel har en Martindale på 100.000, mens de højere trafikerede områder rundt om kanterne har en Martindale på 300.000. Som tilføjelse til dette er stoffet blevet coatede med Permablok. Dette skaber en stærk barriere for at beskytte stolen fra bakterier, pletter og almindelig sild. Belægningen hjælper med at reducere spredningen af virus, der lander på overfladen. For eksempel falder tilstedeværelsen af COVID-19 med 90% inden for en time efter kontakt. 

For at modstå en brand er det vigtigt, at et køretøjs indvendige materialer kan begrænse spredning af flammer. Derfor er der udført omfattende brandtest på stolen. Jump Seat’s komponenter er testet for at opfylde brandkravene, FMVSS302. Det betyder at hvis en brand bryder ud, vil materialet ikke brænde hurtigere end 102mm / minuttet. Jump Seat har også undergået dybtgående styrketest. Hvilket har resulteret i at stolen er godkendt til en last på op til 150kg. Bæltesystemet er verificeret til at opfylde kravene i ECE R14 og sammen med sædet kravene for ECE R16. Jump Seat’et skal fastgøres til Modul-System bulkhead, som opfylder SS-ISO 27956: 2009 krav.

 

 

Sædet er udviklet til at give Optimum komfort, samtidig med at det giver den fordelagtige foldefunktion, hvor den gasdæmpende foldemekanisme er placeret i to positioner, hvilket betyder, at stolen forbliver på plads, selv under hård opbremsning. Sædet er udviklet i henhold til Automotive standard og opfylder alle Automotive krav.

Nakkebeskyttelsen er støbt for ekstra komfort ved hjælp af materialet EPP (Expanded Polypropylen) og opfylder reglerne for ECE-R17 for at udholde kollisioner med højt slag. Stolens ryg er ergonomisk designet til at give tilstrækkelig støtte ved hjælp af et behageligt lag PUR-skum på en krop af støttende materialer.

 

 

Der er truffet bæredygtige valg gennem hele designet, herunder den meget holdbare vinyl, der fremstilles i Europa af en kulstofneutral virksomhed og opfylder REACH- og RoHS-kravene. Sædebetrækket kan udskiftes fuldstændigt i tilfælde af langvarig slitage. Stolens ramme er konstrueret ved hjælp af højstyrkestål, som er et materiale, der kan genbruges uendeligt uden at miste sine egenskaber. De materialer, der anvendes under hele produktionen, er valgt for at holde køretøjets samlede vægt nede, hvilket bidrager til lavere CO2-emissioner sammenlignet med tungere køretøjssystemer.

 

Jump Seat er i øjeblikket typegodkendt til Ford Transit og gennemgår test for at blive certificeret til yderligere bilmodeller.