Nye Ekstra Lange Skuffer

Nye Ekstra Lange Skuffer

-Vores ekstra lange skuffer er nu blevet opdateret. Den nye version har mange fordele, heriblandt:

  • Øget udvidelsesmuligheder: De nye skuffer kan trækkes ud med 80 %, sammenlignet med de forrige skuffer der kunne trækkes ud med 70 %. Ved at flytte udtræksstoppet (Buffex), kan skufferne trækkes endnu mere ud, men med en nedsat belastningskapacitet som følge heraf.
  • Forbedret kvalitet: De nye kuglelejer er belagt med plastikbærende spor, som i kombination med deres runde form, reducerer slid og gør at skufferne er nemmere at trække ud. Hver skuffe har faste kuglelejer på den ene side til at styre skuffen, og fleksible lejer på den anden til at tage eventuelle tolerancer.
  • Muligheden for tungere belastning: Hver skuffe har en belastningskapacitet på 80 kg. Ved at bruge et gummibelagt indsatsbræt, er det muligt at belaste med 100 kg i en skuffe.
  • Øget sikkerhed: CRP (Crash Restraint Panel), som forhindrer tunge belastninger fra at blive fremdrevet i tilfælde af en ulykke, er blevet forstærket og er nu dobbelt så stærk som i den tidligere version. Skuffeenhedens rammer har også fået en ekstra forstærkningsprofil foran for at kunne klare de ekstra kræfter, den kan blive udsat for på grund af den øgede udvidelse.
  • Længere enheder: De ekstra lange skuffer fås i tre bredder, syv dybder og tre højder. De er nu tilgængelige i længder op til 2 meter.
  • Nemmere installation: De nye skuffer er nemmere at installere. Fra nu af vil der heller ikke være behov for at bruge afstandsstykker, da de fleksible kuglelejer vil tage alle tolerancer.

 

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere