Modul-Connect PRO - Administrer din vognpark

Modul-Connect PRO - Administrer din vognpark

-


De sidste 50 år har vi konstant været innovative og udviklet nye teknologier, der kunne hjælpe med at få din varevogn til at fungere smartere.

Nu overgår vi til den næste generation af styring af vognparker og alle de fordele, det giver.

Vi introducerer: Modul-Connect PRO


 

DEN NÆSTE GENERATION AF STYRING AF VOGNPARKER

Modul-Connect PRO vækker bilparker til live – En effektiv kontrolboks i alle køretøjer giver værdiskabende funktionalitet, der giver både fører og supportteams adgang til data i realtid.

Smartphonen revolutionerede den måde, folk holder forbindelsen til hinanden på. Nu er Modul-Connect PRO på vej til at give den samme frihed inden for styring af vognparken.Modul-Connect PRO kan gøre alt, hvad Modul-Connect-systemet kan. Derudover giver det dig mulighed for at overvåge og administrere din bilpark.

Modul-Connect PRO-systemet er udstyret med et SIM-kort og sender alle data til skyen til visualisering i webportalen. Portaladgang kan tildeles på alle niveauer, f.eks. ud fra land, region eller afdeling.

I webportalen vises alle køretøjer på en liste og på et kort, hvor du kan følge deres aktuelle position, rute, batteriniveau og, hvis der er installeret et vejesystem, den aktuelle vægt. Hvis systemet registrerer en sensorværdi uden for det tilladte område, vises der en advarsel på kortet.

Alle data gemmes, og ved hjælp af kalenderfunktionen kan du nemt gennemgå tidligere ruter, kørselsmønstre og advarsler.

Med kørejournaltjenesten genereres der rapporter med nøjagtige ruter, kørselsmønster og strækninger med vejafgift. Føreren kan kategorisere turen som arbejde eller personlig, hvilket er praktisk, når man udarbejder den månedlige kørselsrapport til skattevæsnet.

Hvis der er installeret tracker til sporing af aktiver, kan ikke kun føreren, men også brugere af webportalen se, hvornår aktiverne er uden for området.

 

Få mere at vide om Modul-Connect Pro her


 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere