Sveriges første LEVC VN5

Sveriges første LEVC VN5

-

Sveriges første LEVC VN5, det fuldt udstyrede servicekøretøj, er nu klar til at forlade Modul-Systems hovedkontor i Mölndal.

Denne demo varevogn er udstyret med de nyeste produkter fra Modul-System.

Modul-gulv, beskyttende gulvbelægning, beklædninger og vægskinner, alt limet med hensyn til montering af reolsystemer, så der ikke kommer boringshuller i køretøjets karosseri. Modul-System produkterne findes på begge sider af køretøjet og inkluderer: skuffer, hylder og tilbehør såsom multibokse med en trolley, førstehjælpskasse og værktøjsholder.

Varevognen er også udstyret med tagløsninger, hermed tagbøjler, laststop, tagrulle og vores nye unikke tagbøjlelys, bestående af arbejds- og advarselslys. Lyset er integreret i enderne af tagbøjerne, og med hjælp fra Modul-Connect PRO kan man kontrollere og overvåge den indvendige- og udvendige belysning, varevognens aktuelle belastningsvægt, position og batteristatus.

 

Køretøjet vil blive vist frem af både Modul-System og LEVC til potentielle elbilkunder. Er du interesseret i en ombygget og opgraderet LEVC VN5? Kontakt vores salgsteam!     

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere