Robuste og sikre dobbeltbundsløsninger

Robuste og sikre dobbeltbundsløsninger

-

For nylig har vi set en stigende efterspørgsel efter dobbeltbundsløsninger i lette erhvervskøretøjer. Mange håndværkere vælger mindre køretøjer og anerkender muligheden for at maksimere udnyttelsen af lastrummet.

Tung og voluminøs last placeres i de lange skuffer under dobbeltbunden, så pladsen over gulvet er ledig til værktøj og andet udstyr. Vognreoler kan installeres ovenpå dobbeltbunden for at optimere pladsen yderligere.     

I de sidste 20 år har Modul-System arbejdet aktivt med kollisionssikkerhed for lette erhvervskøretøjer. I tilfælde af en kollision kommer usikret værktøj og udstyr i bevægelse og skubbes fremad mod bagvæggen. Derfor er det vigtigt at opbevare så meget gods som muligt i reolsystemet. I tilfælde af et sammenstød bagfra kan en skuffesektion, der strækker sig helt til bagvæggen, udgøre en risiko. Skuffesektionen skubbes fremad mod bagvæggen og i værste fald igennem det.

For yderligere at forbedre sikkerheden for føreren og passageren designer vi vores dobbeltbundsløsninger med en indbygget kollisionszone. Det indebærer i praksis, at der er plads til at produkterne komprimeres uden at blive skubbet ind i bagvæggen og muligvis ind i førerhuset.

Desuden anbefaler vi vores nye sikkerhedsskillevæg, der hjælper med at styrke bagvæggen og absorberer belastningerne fra dobbeltbundsløsningen. Skillevæggen er skræddersyet til hver varevognsmodel.

 

 

Hvis du er interesseret i en løsning med ekstra lange skuffer, et dobbelt gulv med integrerede surringsmuligheder, en indbygget kollisionszone og en sikkerhedsskillevæg for øget sikkerhed, skal du kontakte et medlem af vores salgsteam for at finde ud af mere.     

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere