Modul-Connect indbygget vejesystem

Modul-Connect indbygget vejesystem

-

Det indbyggede vejesystem til køretøjer overvåger køretøjets vægt. Vægten vises på et display, mobiltelefon eller tablet og præsenteres i forhold til nyttelasten.

Systemet indhenter data fra sensorer, der er monteret på køretøjets affjedring, og gør det muligt for føreren at overvåge køretøjets foraksel, bagaksel og samlede vægt. Systemet er ekstremt præcist med en nøjagtighed på +/- 2,5 %, når det er tæt på maksimal nyttelast. Hovedenheden overfører oplysningerne via Bluetooth® til et display, mobiltelefon eller tablet.

Displayets kontaktpanel, med en OLED-skærm af høj kvalitet, er designet til at passe ind i køretøjets førerhus. Baggrundsbelyste kontakter gør det nemt for chaufføren at se, hvilket tilbehør der er tændt. En mobil (iOS/Android) eller en tablet (iOS/Android) kan bruges i kombination med eller i stedet for displayet. Modul-Connect-appen, med brugervenlig grafik, advarer chaufføren, når køretøjet er tæt på maksimal belastning.

Det indbyggede vejningssystem er en del af Modul-Connect, som er en platform for alle digitale og elektriske køretøjsenheder. Der kan ydermere tilknyttes produkter som arbejdslys, projektører, blink, lysbroer, trafikskilte og inverterer. Kommunikationen fungerer med lang-distance Bluetooth® og CAN signaler fra køretøjet. Platformen fungerer separat og forstyrrer ikke køretøjets eget elektriske system. Produktet er CE og E mærket, med 3 års garanti.

 

            

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere