Som svar på Covid-19 situationen, vil ledelsen hos Modul-System

Som svar på Covid-19 situationen, vil ledelsen hos Modul-System

-

Som svar på Covid-19 situationen, vil ledelsen hos Modul-System konstant overvåge og implementere tiltag som kan reducere virkningerne af virussen, samtidig med at vi er fuldt tilgænelige for vores kunder.

Som en del af vores strategi, arbejder vi hver dag for at finde nye måder på at minimere afbrydelser og forsinkelser så vi kan sikre både service og leveringssikkerhed som forventet :

  • Vores salgsafdeling er stadig åben og vil besvare jeres mailforespørgsler, lave tilbud og tegninger, samt svare telefonopkald.
  • Vi kan stadig levere udemontage og kan imødekomme jeres bilflåde
  • Vores medarbejdere kigger til stadighed på muligheder for nye produkter så vi bedst kan imødegå jeres ønsker. ( f.eks. udsender vi i denne uge vores nye Modul-Connect Display kontakt )
  • Hvis du har spørgsmål omkring dette eller skulle have andre spørgsmål, så kontakt os gerne og vil med glæde hjælpe og assistere jer
  • Hele holdet hos Modul-System gør alt hvad vi kan for at kunne imødegå jeres behov for normal drift og vi vil til stadighed holde jer opdateret fremadrettet med hvad der måtte komme af nye tiltag

Venligst

Teamet hos Modul-System

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere