Modul-System lancerer rørbærer til integreret tagsystem

Modul-System lancerer rørbærer til integreret tagsystem

-

Tidligere i år designede og lancerede vi vores eget totalt integrerede tagsystem. Modul-Systems tagbøjler kan monteres uden at bore huller i varevognens tag ved at bruge de eksisterende fastgørelsespunkter.

Vi tilbyder et udvalg af tilbehør til tagsystemet og lancerer nu en let og robust rørbærer fremstillet af højstyrkealuminium. Rørbæreren beskytter rør og slanger under transport. Det er den perfekte løsning til sikker transport af rør eller andre produkter, der passer ind i det firkantede 150-mm-rør eller det runde 124-mm-rør med tilhørende indvendig beklædning.

Modul-Systems rørbærer fås i tre forskellige længder:

  • 2,5 m (lastlængde 2,1 m) med en vægt på 12,9 kg
  • 3,5 m (lastlængde 3,1 m) med en vægt på 16,5 kg
  • 4,5 m (lastlængde 4,1 m) med en vægt på 20,1 kg

Af praktiske hensyn og med henblik på nemmere af- og pålæsning har rørbæreren to åbninger, så den kan åbnes fra begge ender. For at forhindre tyveri er rørdækslerne forsynet med indbygget lås, så du ikke behøver at bruge hængelås for at beskytte rørene.

Rørbæreren er nem og hurtig at installere på Modul-System-tagbøjlernes T-spor.

For at forhindre, at de transporterede genstande bliver ridsede, og for at reducere støj kan vores letvægtsrørbeklædning nemt monteres indvendigt i Modul-System-rørbæreren. Vi tilbyder rørbeklædning til de to korte rørbærere, som kan købes separat.

Hvis du vil vide mere om vores nye integrerede tagsystem og rørbærer, skal du kontakte et medlem af vores team for at diskutere netop dine behov.

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere