Totalt integreret tagsystem

Totalt integreret tagsystem

-

Vi lancerer nu vores eget system til tagmonteret tilbehør.  Sortimentet omfatter tagbøjler, en rørbærer samt tilbehør. Thomas Johansson, underdirektør for Modul-System, udtaler: "Eftersom vi gør brug af køretøjets eksisterende fikspunkter, kan installationen udføres uden at bore huller i køretøjets tag."

 

 

Som udbyder af totalløsninger har vi leveret tagmonteret tilbehør til vores kunder gennem længere tid.

"Forskellen i forhold til før er, at vi nu udvikler og fremstiller dem selv, hvilket gør det muligt for os trygt at tilbyde produkter i topkvalitet", udtaler Thomas Johansson.

Systemet består af tagbøjler, en låsbar rørbærer (forventes lanceret i august) samt tilbehør. Tagbøjlernes aerodynamiske design reducerer støj og bidrager til god brændstoføkonomi.

For at optimere vægten er bøjlerne fremstillet af højstyrkealuminium, og det integrerede T-spor anvendes til at fastgøre beslag, laststop, surring og andet tilbehør. Alle beslag er fremstillet af pulverlakeret galvaniseret stål, og afsluttende detaljer såsom endestykker er fremstillet af plastik.

"Vi stræber efter at anvende det rette materiale på det rette sted med henblik på at optimere vægt, robusthed, funktionalitet og design," udtaler Thomas Johansson.

Eftersom designet blev udviklet internt, har vi kunnet skabe et system, der passer perfekt til vores sortiment. Eksempelvis blev alle beslag udviklet med henblik på det komplette sortiment af lygter og advarselsblink, hvilket gør installationen nemmere.

Tagbøjlerne er konstrueret til at kunne holde til køretøjets angivne tagbelastning.

"Derved mener vi alt fra lige almindelig daglig brug til de kraftpåvirkninger, som køretøjet kan komme ud for i tilfælde af en ulykke. De er selvfølgelig konstrueret til at modstå vejr og vind samt til at opfylde alle lovgivningsmæssige krav," udtaler Thomas Johansson.

Lethed og robusthed er Modul-Systems nøgleegenskaber. Vores indretningsløsninger er kendt for at kunne håndtere store arbejdsbelastninger samtidig med, at de er blandt de letteste på markedet. Tagtilbehørssystemet er designet på samme måde.  Hvis du vil vide mere om vores nye integrerede tagsystem eller afgive bestilling, skal du kontakte et medlem af vores team for at diskutere dine behov.

 

GÅ TIL PRODUKTER »

 

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere