Let lastplatform med høj lasteevne

Let lastplatform med høj lasteevne

-

Modul-Systems nye lastplatform er designet til tungt udstyr. Den stabile, udtræksbare platform kan klare belastninger op til 250 kg. Trods øget lastekapacitet, har det innovative design og smarte materialevalg, reduceret vægten med 25 procent.

Lastplatformen anvendes i mange forskellige sammenhænge og findes derfor i forskellige bredder og dybder. De smallere platforme monteres ofte, så de kan trækkes ud ved sidedøren, men stadig med plads til at montøren kan stige ind og ud af bilen. De bredere platforme er populære på blandt andet pick up lad.

Lastplatformen er ergonomisk udformet og det designede håndtag med trykknap, gør at platformen kan trækkes ud og lukkes med én hånd. For ekstra sikkerhed låser den i udtrukket tilstand.

Lastplatformen er forberedt til påbygning af lastplade. Modul-Systems lastplade er fremstillet i sandwichmateriale med aluminiumstop, hvilket gør den både let, slidstærk og nem at holde ren.
Lastpladens integrerede skinner kan anvendes til fastspænding af indretning eller surring af tung last. For en effektiv opbevaring af diverse komponenter, kan lastpladen desuden kompletteres med en kant.

Som de fleste af Modul-Systems produkter, er lastplatformen baseret på modulmål. Det gør det enkelt at montere f.eks. skuffeskabe på platformen, som giver god adgang til værktøj og andet udstyr.