Klapsæde til kabinevæg med skydedør til Transit og Crafter

Klapsæde til kabinevæg med skydedør til Transit og Crafter

-

Klapsæde og kabinevæg med skydedør til Ford Transit og Volkswagen Crafter er nu certificeret. Certificeringspapirer kan udleveres fra Modul-system på forespørgsel.


Klapsæde

Et klapsæde yder ekstra plads I kabinen når det ikke benyttes. Sædet er placeret så føreren har hurtig og nem adgang til varerummet. Klapsædet og hovedstøtten er monteret på kabinevæggen.

Dette betyder at gulvpladsen under sædet er frit. Klapsædet leveres komplet med alt hvad der behøves af montagedele og er lavet så man stadig bruger bilens originale fabriksmonterede sikkerhedssele.

Klapsædet er testet så det opfylder lovens krav I overensstemmelse med ECE R14 og ECE R 17.

Sikkerhedsselens geometri er testet til at sikre at fikseringspunkterne opfylder operationelle og lovgivningsmæssige krav. Sæderyg og hovedstøtte er fremstillet til at sikre at stødenergi absorberes korrekt som foreskrevet.

 




Kabinevæg med skydedør                                                                             

TKabinevæggen er fremstillet af letvægtsmateriale og kommer komplet med skydedør. Skydedøren giver hurtig og nem adgang til varerummet fra kabinen. Det hjælper den operationelle effektivitet, da den sparer føreren tid når pakker skal leveres. Risikoen for føreren er ved en eventuel ulykke er væsentligt reduceret, og derudover mindsker man også risikoen for føreren, da han ikke skal stige ud på vejen hver gang pakker skal hentes da, han blot går gennem skydedøren fra kabinen. Denne metode forbedrer lastsikkerhed da føreren ikke behøver at have sidedørerne åbne unødigt. Dertil kommer også en øget sikkerhed, da skydedøren er udstyret med en klaplås.

Vores kabinevægge med skydedør er testet I overensstemmelse med internationale ISO standarder. Testen sikrer at kabinevæg og skydedør kan absorbere last sammenstød..




Adgang
Skydedøren maksimerer plads, og gør læsning og aflæsning nemmere og mere effektiv.




Letvægt og robust
Takket være den unikke sandwich konstruktion, er kabinevæggen både let og robust.



Installation
Kabinevæggen kan installeres uden at det går udover bilens originale opbygning/struktur. Den reducerer også risikoen for rust.




Vi udvider hele tiden vores program af kabinevægge. Hvis du ikke finder netop Din model, så lad os det vide så vi kan designe vores produkter så det passer til Dit behov. Se vores program af kabinevægge.

Ønsker Du mere information, så kig I vores Modul-Express brochure.