2 resultatorienterede sælgere søges til succesfuld virksomhed i Brøndby.

2 resultatorienterede sælgere søges til succesfuld virksomhed i Brøndby.

-

Har du salgserfaring og kendskab til byggebranchen, industrien eller autobranchen – har du nu mulighed for at blive en del af teamet hos Modul-System HH A/S, som er markedsledende inden for bilindretning.

Arbejdstid Fuldtid
Arb.sted Sjælland
Job start dato Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette
   

Opgaver:

Du vil komme til at stå for virksomhedens opsøgende salg af bilindretningssystemer til byggebranchen, industrien, og autobranchen m.fl. til både nye og kendte kunder. Kunderne rækker fra de mindre håndværksvirksomheder til store kunder med mange varebiler i ”flåden”.

Udover det opsøgende arbejde, er det vigtigt, at du formår at blive et kendt ansigt hos vores nuværende kunder.

Dine primære opgaver er udbygning af distriktet som er Sjælland, din bopæl afgør hvor den primære indsats skal foretages. Deltage i div. andre salgsfremmende aktiviteter blandt andet messer.

Du skal forvente, at du skal besøge fabrikken i Sverige, i forbindelse med uddannelse i nye produkter mm. – dog i begrænset opfang.

Du får ansvaret for tilbudsskrivning og forespørgsler, samt opfølgning og budgetopnåelse.

 

Kvalifikationer:

  • 3-5 års salgserfaring enten fra grossist-butik hvor du har solgt tekniske artikler– ellers har du allerede haft dit 1. job som kørende sælger, og er nu klar til at prøve kræfter med denne spændende udfordring.
  • Gode IT kundskaber herunder godt kendskab til Office-pakken.
  • Klar til at indgå i et stærkt salgsteam – og samtidig have kontakt til den øvrige organisation.
  • Uddannelsesmæssigt er du handelsuddannet eller tilsvarende.
  • Det er ønskeligt, at du har en god teknisk forståelse.
  • Du er god til at se muligheder og løsninger fremfor problemer.
  • Sprog – flydende dansk i skrift og tale, engelsk på forhandlingsniveau, både mundtligt og skriftligt, samt gerne forståelse for de nordiske sprog (hovedkontoret er svensk).
  • Bopæl centralt i distriktet.

 

Personlige egenskaber:
Som person er du konkurrenceminded og resultatorienteret. Du får løbende nye ideer, som hjælper dig til at nå dine salgsmål. Du tror på dig selv, og det kan kunderne mærke. Du har en optimistisk og positiv tilgang til arbejdet og du anvender både charme og indlevelse for at overbevise kunderne om, at de skal handle med dig. Du er god til at skabe relationer med dine kunder og din utålmodighed hjælper dig til at nå dine mål. Du arbejder bedst med ”mange bolde i luften” og har det fint med afbrydelser i det daglige arbejde. Du tænker meget i muligheder og ”ud af boksen” og du er god til at træffe beslutninger.

 

Vi tilbyder:
En spændende og varieret salgsstilling i en international præget virksomhed, med mulighed for både personlig og faglig udvikling, hvor du har indflydelse på at præge din egen hverdag. Til jobbet stilles firmabil på gulplade til rådighed.

Modul-system HH A/S har en uformel omgangstone – et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere, som glæder sig til at byde dig velkommen. En fuldtidsstilling, hvor du har mulighed for at udvikle dig løbende.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold og en løn som matcher dine kvalifikationer. Lønpakken indeholder løn som består af fast løn samt provision, bilordning, pension, bærbar pc og mobiltelefon og mulighed for hjemmekontor.

 

Mere information:
Ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervscoach Jesper Dalhus fra Jemac Kommunikation ApS, som er konsulent på denne opgave, på mobil 2128 3409.

Vær venligst opmærksom på, at virksomheden har udbedt sig, at al kommunikation og evt. spørgsmål I forhold til jobbet, går via Jemac Kommunikation ApS pga. travlhed i virksomheden.

 

Ansøgning
Du kan søge jobbet ved klikke på ”ansøg” knappen. Ansøgningsfrist er d. 20.august. Vi forbeholder os dog retten til at korte processen, hvis den rette dukker op, så skynd dig at sende din ansøgning.


Ansøg

 

Om virksomheden:

Modul-System er verdens førende producent af modulære indretningsløsninger til servicebiler. Hovedkontoret ligger i Sverige, og vi har 10 datterselskaber i Europa og Asien. Derudover har er vi et verdensomspændende netværk af samarbejdspartnere, og produkterne sælges i 50 lande i hele verden. Modul-System indgår i Lifco-koncernen, som er noteret på den svenske børs. Fremstilles i Sverige – sælges i hele verden.

Indretningsløsningerne fremstilles på vores avancerede fabrik i Sverige. Produkterne fremstilles med nogle af de mest avancerede produktionsteknikker i Europa. Fremstillingsprocesserne opfylder ISO 9001-certificeringen og overholder også den europæiske TÜV-standard. På vores fabrik og servicecentre anvender vi LEAN. Ved at arbejde efter disse principper sikrer vi kvaliteten og effektiviteten i processerne, hvilket i sidste ende gavner dig som kunde.

Vores produkter opbevares både på vores centrallager og på flere nationale lagre, så vi hurtigt kan levere til vores kunder. Vi eksporterer til 50 lande i hele verden. Vores værdier er: Innovation - Vi realiserer smarte idéer.  Kvalitet - En passion for perfection. Sikkerhed - Sikkerhed er en måde at tænke på. Miljø - Tunge argumenter for lette løsninger