Vi lancerer et nyt produktsortiment med større dybde

Vi lancerer et nyt produktsortiment med større dybde

-

Til visse konfigurationer skal der bruges en indretning med større dybde. Derfor lancerer Modul-System nu et sortiment med større dybde (648 mm). Vi tilbyder blandt andet skuffeskabe, gavle, hylder og arbejdsborde.

Skuffeskabene er udstyret med kuglelejeskinner, og skufferne kan trækkes helt ud. Det er muligt at laste op til 60 kg i hver skuffe, og hvert skuffeskab kan klare en maksimal belastning på 150 kg. Skuffeskabene fås i flere konfigurationer og kan udstyres med tilbehør som f.eks. gummimåtter, skumforing, skilleplader og skuffeindsatser.

Skufferne passer eksempelvis til konfigurationer i biler med dobbeltgulv. I køretøjer med dobbelte sidedøre kan de placeres ryg mod ryg, således at skufferne åbnes gennem hver sidedør. Skuffeskabene kan også monteres på dobbeltgulve og giver god opbevaringsplads. Når de eksempelvis kombineres med hylder og arbejdsborde, er de perfekte til et værkstedsmiljø. Skuffeskabene passer også godt ind i bagagerummet i en stationcar.

Hvis du gerne vil vide mere om disse produkter, bedes du kontakte en medarbejder i vores salgsteam eller se en video på YouTube.