GULVBELÆGNING OG BEKLÆDNINGER – NÅR ALT FALDER I HAK

Modul-Floor

MODUL-FLOOR

Vi har revolutioneret branchen for gulvbelægning til varevogne og installationen af disse produkter ved at introducere en robust, letvægtsmulighed for ombygning af varebiler. Vores hurtige og sikre montering i servicevogne skyldes det smarte design med ikke indgribende modulær gulvbelægning og beklædninger. Produkterne monteres ved hjælp af en stærkt klæbende lim, som holder bedre end bolte og møtrikker. Det betyder også, at der ikke bores i bilens karosseri. Dette fjerner risikoen for korrosion. Dette nye system til montering af gulvbelægning og beklædninger i erhvervskøretøjer er en sand nyskabelse, hvilket understreges at det forhold, at der er indgivet hele 10 patentansøgninger.

FORDELE

  • Ikke indgribende systemer til montering af gulvbelægninger og beklædninger, hvilket beskytter køretøjets restværdi.
  • Letvægtsprodukter øger nyttelasten og reducerer udledningen.
  • Robuste og skridsikre gulvbelægningssystemer med høj slagfasthed til langvarig brug.
  • Profilerne tillader hurtig og sikker montering og giver muligheder for fleksibel lastsikring.

Gulvbelægninger til varevogne

GÅ TIL PRODUKTER »

I årevis har klik-lås-gulve været anvendt i boliger og kontorer. Vi tilbyder konceptet til branchen for erhvervskøretøjer og har forfinet det, så det lever op til kundernes krav om funktionalitet, robusthed og lav vægt af varevognsgulvbelægningerne. Gulvfladen er fremstillet af trinplade i skridsikker aluminium, som bidrager til et mere sikkert arbejdsmiljø. Systemet er velegnet til såvel varevogne, der kun har gulv og beklædning indvendigt, som til traditionelle servicekøretøjer eller varevogne til pakkeudbringning.

LÆS MERE

BESKYTTER RESTVÆRDIEN

Den tid, hvor der bores huller i bilens karosseri, er forbi. Vores nye ikke indgribende gulvbelægninger og skinner monteres med stærkt klæbende lim, der holder bedre end montering med møtrikker og bolte, samtidig med at køretøjets restværdi beskyttes.

 

ØGER DIN NYTTELAST

Man kan kalde det ægte teamwork, når forskellige materialer arbejder sammen i en unik sandwichkonstruktion og skaber et system, der er ergonomisk, let og robust. Letvægtsmaterialet øger køretøjets nyttelast eller reducerer alternativt brændstofforbrug og udledning.

 

LAVERE OMKOSTNINGER

Leveringsomkostningerne for gulvbelægning og beklædning kan være næsten lige så høje som prisen på selve produkterne. Da vi leverer moduler designet til europaller, reduceres transportomkostningerne betydeligt.

 

FORENKLER MONTERINGEN

De modulopbyggede klik-lås-belægninger lægges ved at samle not og fer. Anvendelsen af mindre og lettere håndterbare moduler i stedet for ét stort stykke giver bedre ergonomi og en mere effektiv materialehåndtering på værkstedet. Gulvet er udstyret med indbyggede skinner for hurtig og sikker montering af indretningssystemer og andet tilbehør. Fastgørelse til skinnerne betyder, at indretningen let kan afmonteres og monteres igen efter behov.

LÆS MINDRE

Beklædning til varevogne

GÅ TIL PRODUKTER »

Ikke indgribende væg- og loftbeklædning skaber et lyst og behageligt arbejdsmiljø, og alle materialerne er nemme at tørre af. Letvægtsbeklædningerne er forskårne, så installationen kan foregå hurtigt og nemt.

LÆS MERE

ØGET HOLDBARHED

Vores beklædninger giver mindre slitage indvendigt og forlænger varevognens levetid og bidrager således til at bevare bilens restværdi.

 

PROFESSIONELT UDSEENDE

Tag- og vægbeklædning får din varebil til at se møbleret og velholdt ud, så den kommer til at tage sig lige så godt ud indvendigt som udvendigt.

 

IKKE INDGRIBENDE BEKLÆDNING

Ligesom med varevognens gulv monteres vores væg- og loftbeklædninger ved hjælp af en meget klæbende lim, og det er derfor ikke nødvendigt at bore huller i køretøjet.

LÆS MINDRE

Vægskinner til varevogne

GÅ TIL PRODUKTER »

Skinnerne monteres på køretøjets vægge og loft og gør det nemt at montere hyldesystemer og andet tilbehør. Disse vægskinner sikrer, at de modulopbyggede indretningssystemer er nemme at afmontere og montere igen efter behov.

LÆS MERE

KORTERE MONTERINGSTID

Det smarte design af alle elementerne reducerer de samlede installationsomkostninger, da varevognens indretningssystemer hurtigt fastgøres i vægskinnerne.

 

INDBYGGET SIKKERHED

Vægbeslagene har en indbygget stødabsorberende funktion, der maksimerer sikkerheden.

 

MAKSIMAL FLEKSIBILITET

Beslagene er modulopbygget, så de passer perfekt til alle installationer.

LÆS MINDRE

Gulvbelægningstilbehør til varevogne

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-Floor tilbehøret er innovative produkter, som er specialudviklet til brug sammen med Modul-Floor sortimentet. Ved at tilføje tilbehør såsom befæstigelsesøjer, fastgørelseskroge og lastforankringsskinner kan du udvide funktionaliteten af ombygningen, hvilket gør din arbejdsplads endnu mere effektiv.

SKRÆDDERSY ET KIT TIL DIN VAREBIL

Vi tilbyder en bred vifte af designede kits, der er skræddersyet til hvert enkelt køretøj.  
Vælg dit køretøj nedenfor for at se de tilgængelige løsninger.

 

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere