KØRETØJETS ELEKTRISKE INDRETNING PÅ DEN NEMME MÅDE

Modul-Connect

Modul-Connect

Det elektriske system er en vigtig del af din servicebil. Vores erfarne tekniske team står klar til at designe en skræddersyet elpakke, som passer til netop dine behov. Vi installerer alt lige fra simple lamper eller eludtag til 230 V-systemer.

Med vores modulære, digitale ledninger og styresystem, Modul-Connect, får du et fleksibelt, let elektrisk system med integreret batterivagt og sikring. Alle produkter i Plug and Play-systemet styres af kontakter.

 

FORDELE

  • Hurtig og sikker tilslutning takket være vores innovative Plug and Play-system, Modul-Connect.
  • Robust, holdbar belysning, der har alle relevante certificeringer.
  • Invertere med ren sinusbølge af høj kvalitet, med alarm ved lavt batteri, overbelastning og slukning ved overophedning.
  • Batteriopladere, der oplader dit reservebatteri hurtigt og fungerer sammen med "smart charge"-køretøjer.

MODUL-CONNECT

GÅ TIL PRODUKTER »

Med Modul-Connect er køretøjets elsystem gjort helt enkelt. Takket være "plug and play"-funktionalitet kan systemet monteres hurtigt og sikkert, uden behov for erfarne elektrikere eller indviklet programmering.

LÆS MERE

Modul-Connect er et modulært, digitalt ledningsførings- og styresystem til lette erhvervskøretøjer. Ved brug af et unikt digitalt signal til styring af alle elektriske komponenter tilkoblet systemet gives flere produkter mulighed for at blive strømforsynet og tændt samtidigt på et og samme kabel og med ekstrem pålidelighed.

Eftersom systemet er modulært, kan det tilpasses ethvert behov. Modulopbygningen gør det ekstremt fleksibelt og let at tilpasse, hvis behovene ændrer sig.

Modul-Connect har en indbygget batterivagt, som beskytter bilens startkapacitet. Det er også yderst modstandsdygtigt over for støv og vand (IP67). Det har endvidere elektronisk sikring for at forhindre tilbehør i at bryde sammen i tilfælde af kortslutning. Da det er en standalone-løsning, der ikke er forbundet til bilens CAN-bus-system, påvirkes den ikke af fx softwareopdateringer fra køretøjets producent.

Systemet er endvidere meget let. For kunder, som har en masse elektriske komponenter i deres biler, betyder Modul-Connect en væsentlig vægtreduktion.

LÆS MINDRE

Spændingsinvertere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved anvendelse af en inverter er det muligt at køre 230 V-udstyr fra køretøjets batteri. Vi tilbyder et sortiment af ren sinusbølge DC til AC-invertere i høj kvalitet. Alle invertere har en alarm for lavt batteri for at undgå, at batteriet aflades helt, overbelastes eller afbrydes pga. overophedning, med det formål at beskytte inverteren og ombygningen.

Batteriopladere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved anvendelse af en batterioplader sikrer du dig, at din ekstra batteribank altid er korrekt opladet. Vi monterer både DC/DC- og AC/DC-opladere. Modul-System batteriladere er kompatible med alle lette erhvervskøretøjer, herunder dem med smart vekselstrømsgeneratorer, regenerativ bremseteknologi og start/stop-funktion.

Varmeenheder

GÅ TIL PRODUKTER »

Et varmeaggregat sørger for, at bilen er varm, selv når udetemperaturen er lav. Vi tilbyder både vand- og luftvarmere. Vandvarmerne forvarmer motoren/kabinen, hvorimod luftvarmerne er velegnet til opvarmning af lastrummet/kabinen.

Udvendig belysning

GÅ TIL PRODUKTER »

Udvendige lygter gør bilen synlig på vejen eller i vejkanten. Vores udvendige belysningssortiment omfatter advarselsblink, stroboskoplys, arbejdsbelysning og lysbjælker. Advarselsblinkene, stroboskoplysene og lysbjælkerne opfylder R65-forskriften og har forskellige blinkemønstre efter behov.

Indvendig belysning

GÅ TIL PRODUKTER »

Gode lysforhold i din servicebil bidrager til øget effektivitet og et højere sikkerhedsniveau. Vi tilbyder en bred vifte af produkter af høj kvalitet, herunder omgivelseslys, belysning over arbejdsbord/-bænk, belysning til skuffeskab/hylde og arbejdsbelysning i forskellige versioner.

Tilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System har et bredt udvalg af ekstra elektrisk tilbehør, såsom bakkameraer og bakalarmer, enheder til håndvask, sensorer, kodelåse, stikdåser osv. Hvis du ikke kan finde det tilbehør, du søger på hjemmesiden, kan du kontakte nærmeste Servicecenter. 

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere