KØRETØJETS ELEKTRISKE INDRETNING PÅ DEN NEMME MÅDE

Modul-Connect

Modul-Connect

Det elektriske system er en vigtig del af din servicebil. Vores erfarne tekniske team står klar til at designe en skræddersyet elpakke, som passer til netop dine behov. Vi installerer alt lige fra simple lamper eller eludtag til 230 V-systemer.

Med Modul-Connect får du et innovativt og smart elektrisk system med integreret batterivagt og sikringer. Det tilsluttede elektriske tilbehør betjenes med trådløse kontakter eller via Modul-Connect-appen.

 

FORDELE

  • Hurtig og sikker tilslutning takket være vores innovative system Modul-Connect.
  • Robust, holdbar belysning, der har alle relevante certificeringer.
  • Invertere med ren sinusbølge af høj kvalitet, med alarm ved lavt batteri, overbelastning og slukning ved overophedning.
  • Batteriopladere, der oplader dit reservebatteri hurtigt og fungerer sammen med "smart charge"-køretøjer.

MODUL-CONNECT

GÅ TIL PRODUKTER »

Med Modul-Connect bliver det nemt at udføre elinstallationer i bilen. Systemet er hurtigt og sikkert at installere og kræver hverken en erfaren elektriker eller kompleks programmering.

LÆS MERE

Modul-Connect er et innovativt lednings- og styresystem, som gør det muligt at styre alt køretøjets ekstra elektriske udstyr. Det er meget alsidigt og kan håndtere store laster.

Modul-System har udviklet systemet til lette erhvervskøretøjer i samarbejde med bil-, elektronik- og softwarespecialister. Produktet er udviklet og fremstilles i Sverige med komponenter af høj kvalitet. Derfor kan vi trygt tilbyde en 3-årig garanti.

Modul-Connect er helt uafhængig af OEM'ens elsystem og andre elinstallationer i bilen. Systemet har gennemgået grundige tests og er både E- og CE-mærket.

 

 

INDBYGGET VEJESYSTEM

Når det indbyggede vejesystem er installeret, kan føreren overvåge både for- og bagakslens vægt og køretøjets samlede vægt.

 

DOWNLOAD MODUL-CONNECT-APPEN

   

LÆS MINDRE

Spændingsinvertere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved anvendelse af en inverter er det muligt at køre 230 V-udstyr fra køretøjets batteri. Vi tilbyder et sortiment af ren sinusbølge DC til AC-invertere i høj kvalitet. Alle invertere har en alarm for lavt batteri for at undgå, at batteriet aflades helt, overbelastes eller afbrydes pga. overophedning, med det formål at beskytte inverteren og ombygningen.

Batteriopladere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved anvendelse af en batterioplader sikrer du dig, at din ekstra batteribank altid er korrekt opladet. Vi monterer både DC/DC- og AC/DC-opladere. Modul-System batteriladere er kompatible med alle lette erhvervskøretøjer, herunder dem med smart vekselstrømsgeneratorer, regenerativ bremseteknologi og start/stop-funktion.

Varmeenheder

GÅ TIL PRODUKTER »

Et varmeaggregat sørger for, at bilen er varm, selv når udetemperaturen er lav. Vi tilbyder både vand- og luftvarmere. Vandvarmerne forvarmer motoren/kabinen, hvorimod luftvarmerne er velegnet til opvarmning af lastrummet/kabinen.

Udvendig belysning

GÅ TIL PRODUKTER »

Udvendige lygter gør bilen synlig på vejen eller i vejkanten. Vores udvendige belysningssortiment omfatter advarselsblink, stroboskoplys, arbejdsbelysning og lysbjælker. Advarselsblinkene, stroboskoplysene og lysbjælkerne opfylder R65-forskriften og har forskellige blinkemønstre efter behov.

Indvendig belysning

GÅ TIL PRODUKTER »

Gode lysforhold i din servicebil bidrager til øget effektivitet og et højere sikkerhedsniveau. Vi tilbyder en bred vifte af produkter af høj kvalitet, herunder omgivelseslys, belysning over arbejdsbord/-bænk, belysning til skuffeskab/hylde og arbejdsbelysning i forskellige versioner.

Tilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System har et bredt udvalg af ekstra elektrisk tilbehør, såsom bakkameraer og bakalarmer, enheder til håndvask, sensorer, kodelåse, stikdåser osv. Hvis du ikke kan finde det tilbehør, du søger på hjemmesiden, kan du kontakte nærmeste Servicecenter. 

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere