KØRETØJETS ELEKTRISKE INDRETNING PÅ DEN NEMME MÅDE

Modul-Connect

MODUL-CONNECT

Modul-Connect er en unik og robust platform for alle digitale og elektriske enheder i erhvervskøretøjer. Systemet er hurtigt og nemt at installere, og fordi det er uafhængigt af OEM's elektriske system og alt andet elektrisk udstyr i køretøjet, giver det maksimal pålidelighed.

Modul-Connect består af en alsidig kontrolboks med udgange med høj kapacitet, som alle tilbyder individuelle indstillinger for batteriafskærmning og/eller timer. Derudover har den indgange, der kan bruges til at skifte fra signaler og til at styre udgange. Tre CAN-kanaler muliggør direkte integration med køretøjet eller yderligere systemer, alt efter hvad der er behov for. Bluetooth-kommunikation giver mulighed for trådløse switches med en rækkevidde på op til 100 m. De elektriske produkter kan administreres ved hjælp af Modul-Connect-appen fra en telefon eller tablet (iOS eller Android), en batteridrevet fjernbetjening eller strømswitches med eller uden skærm.

Systemet er ekstremt intelligent og giver mulighed for avanceret programmering. Det kan for eksempel slukke arbejdsbelysningen, når håndbremsen slippes. Ved hjælp af et vejesystem kan føreren blive advaret, når køretøjet vejer for meget.

En PIR-sensor kan registrere bevægelse og for eksempel tænde for belysningen, og temperatur- og fugtighedssensoren kan udløse en alarm eller meddelelse på din mobile enhed. Sporing af aktiver vil advare føreren, hvis udstyret er uden for rækkevidde, når føreren forlader en byggeplads.

MODUL-CONNECT PRO 

Modul-Connect PRO kan gøre alt, hvad Modul-Connect-systemet kan. Derudover giver det dig mulighed for at overvåge og administrere din bilpark.

Modul-Connect PRO-systemet er udstyret med et SIM-kort og sender alle data til skyen til visualisering i webportalen. Portaladgang kan tildeles på alle niveauer, f.eks. ud fra land, region eller afdeling.

I webportalen vises alle køretøjer på en liste og på et kort, hvor du kan følge deres aktuelle position, rute, batteriniveau og, hvis der er installeret et vejesystem, den aktuelle vægt. Hvis systemet registrerer en sensorværdi uden for det tilladte område, vises der en advarsel på kortet.

Alle data gemmes, og ved hjælp af kalenderfunktionen kan du nemt gennemgå tidligere ruter, kørselsmønstre og advarsler.

Med kørejournaltjenesten genereres der rapporter med nøjagtige ruter, kørselsmønster og strækninger med vejafgift. Føreren kan kategorisere turen som arbejde eller personlig, hvilket er praktisk, når man udarbejder den månedlige kørselsrapport til skattevæsnet.

Hvis der er installeret tracker til sporing af aktiver, kan ikke kun føreren, men også brugere af webportalen se, hvornår aktiverne er uden for området.

MODUL-CONNECT

GÅ TIL PRODUKTER »

Med Modul-Connect bliver det nemt at udføre elinstallationer i bilen. Systemet er hurtigt og sikkert at installere og kræver hverken en erfaren elektriker eller kompleks programmering.

LÆS MERE

Modul-Connect er et innovativt lednings- og styresystem, som gør det muligt at styre alt køretøjets ekstra elektriske udstyr. Det er meget alsidigt og kan håndtere store laster.

Modul-System har udviklet systemet til lette erhvervskøretøjer i samarbejde med bil-, elektronik- og softwarespecialister. Produktet er udviklet og fremstilles i Sverige med komponenter af høj kvalitet. Derfor kan vi trygt tilbyde en 3-årig garanti.

Modul-Connect er helt uafhængig af OEM'ens elsystem og andre elinstallationer i bilen. Systemet har gennemgået grundige tests og er både E- og CE-mærket.

 

 

DOWNLOAD MODUL-CONNECT-APPEN

   

LÆS MINDRE

MODUL-CONNECT PRO

Gå til produkter »

Modul-Connect PRO vækker bilparker til live. En effektiv kontrolboks i alle køretøjer giver værdiskabende funktionalitet, der giver både fører og supportteams adgang til data i realtid. Smartphonen revolutionerede den måde, folk holder forbindelsen til hinanden på. Nu er Modul-Connect PRO på vej til at give den samme frihed inden for styring af vognparken.

LÆS MERE

PLANLÆG MED PRÆCISION

Du kan få værdifuld indsigt ved at overvåge din bilpark. Ved at optimere ruterne kan der spares både kilometer og værdifuld tid. I Modul-Connect-webportalen visualiseres alle dine køretøjer med deres nøjagtige position og den kørte rute, batteriniveau og belastningsvægt fra vejesystemet. For køretøjer med sensorer installeret vil du være i stand til at følge statistikken, og hvis vejesystemet udløser en alarm, får du besked. Alle data gemmes, og du kan nemt analysere historiske værdier. Derudover kan du oprette forskellige typer rapporter, som kan eksporteres til andre formater og deles, så der kan foretages yderligere analyser, som kan hjælpe med at optimere virksomheden. Baseret på lokale regler og retningslinjer er det også muligt at angive, hvilke data der skal være synlige for hver enkelt bruger.

Ved hjælp af vores kørejournaltjeneste kan der genereres præcise rapporter fra systemet. Du kan se alle ruter, kørte kilometer og strækninger med vejafgift. Føreren kan kategorisere turen som arbejde eller personlig ved hjælp af mobiltelefonen. De indsamlede data kan eksporteres til Excel og bruges som grundlag, når du udarbejder den månedlige rapport til økonomiafdelingen.

Ved hjælp af kørselsadfærdstjenesten er det muligt at registrere acceleration, kraftig opbremsning og ubalancerede sving. Ud over trafiksikkerhedsaspektet kan disse oplysninger bruges til at minimere brændstofforbrug og emissioner og forlænge levetiden for køretøjets dæk, bremser osv.

 

DOWNLOAD MODUL-CONNECT-APPEN

   

LÆS MINDRE

INDBYGGET VEJESYSTEM

Gå til produkter »

Når det indbyggede vejesystem er installeret, kan føreren overvåge både for- og bagakslens vægt og køretøjets samlede vægt. Der monteres sensorer på køretøjets affjedring, og hovedstyreenheden beregner den faktiske belastning baseret på data fra sensorerne.

LÆS MERE

UNDGÅ KØRETØJER, DER VEJER FOR MEGET

Har du problemer med, at dine køretøjer vejer for meget? Det indbyggede vejesystem for køretøjer overvåger køretøjets vægt i realtid. Vægten vises på et displayswitchpanel, en mobiltelefon eller en tablet og vises i forhold til nyttelasten.

Systemet får sine data fra sensorer installeret på køretøjets affjedring og gør det muligt for føreren at overvåge forakslen, bagakslen og køretøjets samlede vægt. Systemet er ekstremt præcist med en nøjagtighed på +/- 2,5 %, når det er tæt på maksimal nyttelast.

Displayswitchpanelet, som har en OLED-skærm af høj kvalitet, er designet, så det passer ind i køretøjets førerhusområde. Baggrundsbelyste switches gør det nemt for føreren at se, hvilket tilbehør der er tændt. En mobiltelefon eller tablet (iOS/Android) kan bruges kombineret med eller i stedet for displayswitchen. Modul-Connect-appen, som har brugervenlig grafik, advarer føreren, når køretøjet er tæt på maksimal belastning.

Når der er installeret et Modul-Connect PRO-system, er det muligt at overvåge vægten af hvert køretøj i Modul-Connect-webportalen. Den del af ruten, hvor et køretøj vejede for meget, vises med rødt på kortet. Der kan nemt genereres en rapport med historiske advarselsmeddelelser pr. dag og rute.

 

LÆS MINDRE

Spændingsinvertere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved anvendelse af en inverter er det muligt at køre 230 V-udstyr fra køretøjets batteri. Vi tilbyder et sortiment af ren sinusbølge DC til AC-invertere i høj kvalitet. Alle invertere har en alarm for lavt batteri for at undgå, at batteriet aflades helt, overbelastes eller afbrydes pga. overophedning, med det formål at beskytte inverteren og ombygningen.

Batteriopladere

GÅ TIL PRODUKTER »

Ved anvendelse af en batterioplader sikrer du dig, at din ekstra batteribank altid er korrekt opladet. Vi monterer både DC/DC- og AC/DC-opladere. Modul-System batteriladere er kompatible med alle lette erhvervskøretøjer, herunder dem med smart vekselstrømsgeneratorer, regenerativ bremseteknologi og start/stop-funktion.

Varmeenheder

GÅ TIL PRODUKTER »

Et varmeaggregat sørger for, at bilen er varm, selv når udetemperaturen er lav. Vi tilbyder både vand- og luftvarmere. Vandvarmerne forvarmer motoren/kabinen, hvorimod luftvarmerne er velegnet til opvarmning af lastrummet/kabinen.

Gå til produkter »

Lygter og advarselsblink

Udvendig belysning

Udvendige lygter gør bilen synlig på vejen eller i vejkanten. Vores udvendige belysningssortiment omfatter advarselsblink, stroboskoplys, arbejdsbelysning og lysbjælker. Advarselsblinkene, stroboskoplysene og lysbjælkerne opfylder R65-forskriften og har forskellige blinkemønstre efter behov.

Indvendig belysning

Gode lysforhold i din servicebil bidrager til øget effektivitet og et højere sikkerhedsniveau. Vi tilbyder en bred vifte af produkter af høj kvalitet, herunder omgivelseslys, belysning over arbejdsbord/-bænk, belysning til skuffeskab/hylde og arbejdsbelysning i forskellige versioner.

Tilbehør

GÅ TIL PRODUKTER »

Modul-System har et bredt udvalg af ekstra elektrisk tilbehør, såsom bakkameraer og bakalarmer, enheder til håndvask, sensorer, kodelåse, stikdåser osv. Hvis du ikke kan finde det tilbehør, du søger på hjemmesiden, kan du kontakte nærmeste Servicecenter. 

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere