Din leverandør af totalløsninger

 

Som kunde hos Modul-System kan du være sikker på, at du har truffet et godt valg. Vi har næsten 50 års erfaring inden for branchen og arbejder hele tiden på at være førende inden for udvikling af kvalitetsprodukter.

Men erfaring er ikke nok. For os er det vigtigt, at vi både er fremadtænkende og tager os tid til at forstå den enkelte kundes behov. Vores mål er at levere totalløsninger og være en virksomhed, du kan stole på, når du skal styre din vognpark.

FLEET MANAGEMENT - Vi styrker din forretning


Vi tilbyder total koordinering. Vi påtager os ansvaret for hele opbygningsprocessen, herunder den daglige kontraktstyring, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Lavere samlede ejerskabsomkostninger. . Vi tilstræber at nedbringe de samlede ejerskabsomkostninger i forbindelse med din vognpark. Takket være produkternes lethed øges nyttelasten, og systemets slidstyrke gør, at det kan holde til længerevarende leasingaftaler. Vi er trygge ved at tilbyde en langvarig garanti på vores kvalitetsprodukter. Hvis du ønsker en beregning af investeringsafkastet, skal du kontakte en medarbejder i vores salgsteam.

Du kan stole på os. Vi betragter os selv som problemløsere og sætter en ære i at løse svære problemer for vores kunder. Løsningen kan eksempelvis indebære opbygning af køretøjerne hos kunden, styring af import og forvaring af køretøjerne, indtil de er klar til levering, udvikling af specialfremstillede dele og meget mere.

Design, som gør en forskel


Ægte teamwork. Vores meget erfarne, centrale og lokale forsknings- og udviklingsteams designer hele tiden nye og innovative produkter. Derudover samarbejder vi med eksperter inden for relevante områder for at garantere sikkerheden ved og kvaliteten af vores produktsortiment, som hele tiden udvikles. Gennem ISO-certificering og egen produktion sikrer vi kvaliteten fra start til slut.
 
Samarbejde med kunderne
. I forbindelse med hvert udviklingsprojekt mødes vi med både kunder og slutbrugere. Dermed får vi direkte feedback fra dem, der bruger vores løsninger til daglig.

Digital intelligens.Vi anvender flere forskellige digitale værktøjer til at gennemføre vores processer, lige fra udvikling til salg. Ud over at foretage kollisionstests og tekniske simuleringer laver vi beregninger af investeringsafkastet, anvender speciel designsoftware til vores løsninger m.m.

VI KLARER AL LOGISTIK


Skræddersyet som standard. Vi tilbyder modulære indretningsløsninger, som ved brug af standardprodukter kan tilpasses fuldstændigt til behovene i din vognpark. Som leverandør af totalløsninger indkøber vi alt det ekstraudstyr, som du skal bruge for at færdiggøre opbygningen.

Hurtigt køreklar. Vi har tilstrækkelige lagerbeholdninger på både centrale og lokale depoter og kan derfor tilbyde en hurtig ekspeditionstid ved levering til vores omfattende kundebase og vores opbygningspartnere. 

Fleksible leverancer. Vi tilbyder fleksible leveringsmuligheder, der dækker alt fra produkter til køretøjslogistik. Vi kan også håndtere komplekse opbygninger gennem vores store netværk af servicecentre.

 

Tilfredse kunder hver dag


Service lige ved hånden. Uanset hvor du befinder dig, er vores servicenetværk, som består af 300 samarbejdspartnere i 50 lande, klar til at hjælpe dig. Uanset om du har brug for et grundlæggende system eller en komplet opbygning, så har vi ekspertisen, der får det hele til at køre problemfrit.

Vi lytter til dig.
Vi udfører regelmæssigt spørgeundersøgelser for at sikre, at du som kunde er tilfreds med den service, vi yder. Feedbacken bruges til at foretage løbende forbedringer.

LAD OS FÅ EN SNAK

Har du spørgsmål, eller ønsker du at lave en aftale?
Skriv dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Eller besøg vores FAQ side og se om dit
spørgsmål allerede er blevet besvaret:

Besøg FAQ siden

Denne Hjemmeside anvender cookies.  Læs mere

Acceptere